ŞALFED EĞİTİM KÜLTÜR DERNEĞİ ÇITAYI YÜKSELTTİ

Merkezi İstanbul’da bulunan; Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Turizm Derneği Hamle Üzerine Hamle Yapıyor

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ŞALFED EĞİTİM KÜLTÜR DERNEĞİ ÇITAYI YÜKSELTTİ



Merkezi İstanbul’da bulunan; Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Turizm Derneği Hamle Üzerine Hamle Yapıyor

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin; Kendisini Şalpazarı’nda Eğitim ve Öğretim gören öğrencilere adamış bir eğitim gönüllüsü olarak her geçen İlçesinde eğitim gören öğrencilere destek arayışlarına yönetim kurulu arkadaşlarıyla bir yenisini katma gayreti içerisinde çalışıyor.

Şalpazarı Eğitim KST Derneği Başkanı Hasan Keskin ve ekibi bugüne kadar İlçeleri için yaptıkları eğitim faaliyetleri ve buna aktive olarak başarılı olan öğrencilerin sosyal sorumluluk projeleri altında gösterdikleri çaba ve gayreti Şalpazarı halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

”Eğitim Derneği Çıtayı Yükseltiyor”

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin; Biz bir Şalpazarı’lı olarak, dünyanın her tarafına dağılmış Şalpazarılılara ulaşmak, onlarla bir hedefe yönelmek ve topluma fayda sağlamak gayesinde. Bu sebeple, önemli görevler ifa eden hemşerilerimizle, özel bir iletişim halinde olduklarını belirti. 

 

Şalpazarılı Değerler Ziyaret Edildi

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin; İlçemizden yetişen ve Yurdumuzun değişik yerlerinde ikamet ederek görev yapan değerlerimizi  ‘’Şalpazarı Eğitim Kalkınma Vakfı’’ için ekip arkadaşlarımızla ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçemizden yetişerek Başkent Ankara da görev yapan değerli bürokratlarımızla hem memleketimizin sorunları üzerine hem de faydalı çalışmalar planlamak niyetiyle bir araya geldik.

 

 

Başkent ziyaretimizde Başbakanlık idari Mali Daire Başkanı Turan Konak, Milli Savunma Bakanlığı İdari İşler Daire Başkanı Cengiz Karaman, Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Çevre Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necati Yamaç, Milliyet Gazetesi Yazarı, Topaç Araştırma Vakfı, TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nihat Ali Özcan, gibi bürokratları ziyaret ettiler,

Afyon Valisine Memleketinin Selamlarını İlettiler.

 

Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve beraberindekiler İlçemizden yetişerek Afyon Valisi olarak görev yapan Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler. Memleketten selamlarını ilettiler Başkan Keskin konuşmasına şöyle devam etti bu ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Ufkumuzu açacak çok faydalı istişarelerimiz oldu önümüzde ‘’Şalpazarı Eğitim Kalkınma Vakfı’’ projemiz için az bir yolumuz kaldı. Yetişmiş, potansiyeli yüksek hemşerilerimizle kol kola bu yolu beraber yürüyeceğiz.

 

Bu Birliktelikten doğacak sinerji başta Şalpazarı’mız olmak üzere Türkiye’mize katkı sağlayacaktır. Bizlere bu ziyaretlerimizde zaman ayıran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.


 

@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP