KOMEDİ KRALİÇESİ SERRA YILMAZ

Ünlü Oyuncu Serra Yılmaz Bu Yıl 31.si Gerçekleştirilen MIX Milano Festivali’nde “Komedi Kraliçesi” (Queen Of Comedy) Ödülünü Aldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KOMEDİ KRALİÇESİ SERRA YILMAZ

Ünlü Oyuncu Serra Yılmaz Bu Yıl 31.si Gerçekleştirilen MIX Milano Festivali’nde “Komedi Kraliçesi” (Queen Of Comedy) Ödülünü Aldı. 

İtalya’nın prestijli film festivallerinden MIX Milano Festivali, bu sene Türkiye’den başarılı sinema ve tiyatro oyuncusu Serra Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşti. Türk sinemasını ve tiyatrosunu İtalya’da başarı ile temsil eden ünlü oyuncu Yılmaz, festivalde “Komedi Kraliçesi” ödülüne layık görüldü. Ferzan Özpetek sinemasının sembolü olarak da bu ödüle layık görülen Yılmaz’ın yer aldığı tiyatro oyunları her yıl İtalya’da kapalı gişe oynuyor.

Bu yıl 31.si gerçekleşen festival kapsamında 16 Haziran akşamı Milano’daki ünlü Piccolo Tiyatrosu’nda gerçekleşen ödül törenini İtalyan oyuncu Angelo Di Genio sundu. Serra Yılmaz, törende ödülünü İtalyan televizyonundaki MasterChef programında birlikte yarıştığı ünlü astrolog Antonio Capitani'nin elinden aldı. Capitani ödülü takdim ederken, “oynadığı her role ruh kazandıran ve her karakterlerini bize tüm doğallığı ile yaşatan Serra Yılmaz’a bu ödülü vermekten büyük onur duyuyorum” dedi.

Serra Yılmaz, ödülü alırken şöyle konuştu: “Dünyanın bugün daha çok komediye ihtiyacı var. Çünkü dünyamız her geçen gün biraz daha sıkıntılı bir hale geliyor, kararıyor. Bizler de dünyamızdaki basit değerleri korumak için mücadele ediyoruz. O nedenle bütün bu mücadele içinde bence bizi aydınlatan anlar ancak mizahla ortaya çıkıyor.” Konuşmasında LGBTİ haklarında da dikkat çeken Yılmaz, “Mizah gökkuşağının tüm renklerini kucaklar ve farklı cinsel kimliklerin kendilerini özgürce ifade edebilmeleriyle zenginleşir. Bugünlerde Çeçenistan gibi dünyanın değişik noktalarında yaşanan LGBTİ hakları ihlalleri de son derece kaygı verici bir boyuta ulaştı. Biz sanatçılar eserlerimizle ve mizahımızla bu baskıya karşı mücadele etmeye devam edeceğiz,” diye belirtti.

Basın İletişim: İletişim Deposu

Zümrüt Burul, İrem Tümer

Tel: 0536 486 63 66  -  0543 761 25 01

zumrutburul@iletisimdeposu.com - iremtumer@iletisimdeposu.com

Ömer Avni Mh. Hacı Hanım Sk. No:8 D:4 Gümüşsuyu / Beyoğlu İST.


@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Temmuz.2017 - okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Temmuz.2017 - okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP