TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNECEK MİŞ.!

Pentagon Görevlisi Michael Rubin: Türkiye Kan Gölüne Dönecek Dedi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNECEK MİŞ.!

Pentagon Görevlisi Michael Rubin:

Türkiye Kan Gölüne Dönecek Dedi.

Pentagon görevlisi Michael Rubin skandal bir yazı kaleme aldı. Michael Rubin, Türkiye'nin yakında kan gölüne döneceğini iddia ederek, Perinçek ve Erdoğan üzerinden provakasyon yaptı.

15 Temmuz Darbe girişiminde başarısızlığa uğrayan CIA vazgeçmiş gibi görünmüyor. Şimdi de Türkiye'deki uç noktaları kaşıyarak çatışma çıkartmaya çalışıyor. Bunun için kullandığı en etkili isim de Pentagon görevlisi Michael Rubin oldu.

 

ERDOĞAN SİLAH ZORUYLA YAPACAK

ABD Donanma Akademisi Öğretim Üyesi olan Michael Rubin, American Enterprise Institute'de (Yazının İngilizce orjinali için tıklayın) önceki gün yayımlanan makalesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın anayasayı değiştirerek halk desteğiyle kazanamadığını silah yoluyla kazanmak istediğini ileri sürdü. 15 temmuz darbe girişimin Erdoğan'ı 'Tanrı'nın bir hediyesi' olduğunu öne süren Rubin, Erdoğan'ın darbe girişimini tasfiyeler için bahane olarak kullandığını savundu.

 

DOĞU PERİNÇEK SAVUNMA BAKANI KONUMUNDA

Erdoğan'ın tasfiyelerinden en karlı çıkan grubun, rakipleri de bu sırada devlet kademelerinden elendiği için Doğu Perinçek olduğunu iddia eden Rubin, şöyle devam etti:  

-“Bugün Perinçek o kadar etkili ki neredeyse gölge Savunma Bakanı konumunda.”  

 

TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMEK ÜZERE

Rubin'in yazısında yer alan iddiaya göre Perinçek Anayasa Değişikliğine izin vermeyecek. Yaptığı açıklamada Erdoğan ile restleşmesinin en önemli adımlarından biri.

Rubin Erdoğan ve Putin arasında bir husumet olduğunu öne sürerek "Türkiye'nin kan gölüne dönmek üzere" olduğunu iddia etti.

Rubin, “Türkiye kesinlikle kan gölüne dönecek.Asıl merak konusu bunun ne zaman gerçekleşeceği ve Erdoğan'ın Perinçek'ten daha hazırlıklı olup olmadığı” diye yazdı.

 

GÜLEN KONUSUNDA YETERLİ DELİL YOK

Pentagon görevlisi Michael Rubin FETÖ'yü aklamaya da çalıştı ve ortaya konan delillerin Fetullah Gülen'in 15 Temmuz'daki darbe girişiminin arkasında olduğuna dair yeterli kanıt oluşturmadığını ileri sürdü. Rubin FETÖ'cülerin itiraflarının ise 'zorla' alındığını iddia etti.

Erdoğan'ın tasfiye ettiği bazı emniyet müdürlerini “dindar ve Erdoğan destekçisi” olarak adlandıran Rubin, bunların hiçbirinin FETÖ destekçisi olmadığını, o gruba mensup emniyetçilerin çok önce tasfiye olduğunu savundu.

Yeni atanan emniyet müdürlerini “çoğu aşırı milliyetçi, çok genç ve nispeten tecrübesiz” diye niteleyen Rubin, "Konu, tasfiye edilen emniyet müdürlerinin sadakatsizliği değil Erdoğan'ın onları yumuşak ve orantısız güç kullanmakta isteksiz bulması" diye yazdı.


 

ERDOĞAN'IN FAVORİSİ HAYRETTİN KARAMAN

Rubin, Erdoğan düşmanlığını yazdığı yazısında TÜRGEV'i kalemine doladı. Bu kurum aracılığıyla Erdoğan'ın kendi dini gücünü oluşturduğunu iddia eden Rubin, "Hayrettin Karaman Erdoğan'ın favori dini lideri'' diye yazdı.

 

MUHAFIZ ORDUSU

Michael Rubin, iftira ve yönlendirme dolu yazısında öyle AKP'nin Osmanlı Ocakları aracılığıyla kendi taraftarlarını silahlandırdığını da öne sürdü.

28 Şubat döneminde görevden alınan ve bu yüzden laiklikten intikam almaya ant içtiğini iddia ettiği Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'nin askeri danışman olduğunu belirten Rubin, Tanrıverdi'nin başkanı olduğu SADAT'ın Erdoğan'ın İslami Devrimci Muhafız Kuvvetleri halini almaya başladığını ileri sürdü.  

 

 

MİCHAEL RUBİN.?

2003-2004 yıllarında -Bağdat'ın düşmesinden sonra- Irak'taki Koalisyon İşgal Yönetiminde görev alan Michael Rubin, şu an Amerikan Girişim Enstitüsü adlı kuruluşta çalışıyor. Ayrıca Amerikan Donanması Askeri Akademisinde (Naval Postgraduate School) öğretim görevliliği ve Amerika'da yayınlanan Middle East Quarterly (Ortadoğu bülteni) dergisinin editörlüğünü yapıyor.

 

YORUMLAR

Mehmet Ragıp / 20.07.2017 19:42:43

Aklı öldürsen, ahlak da ölür.Akıl ve ahlak öldüğünde millet bölünür.Kadıyı satın aldığın gün adalet ölür.Adaletin öldüğü gün, Devlet de ölür.velhasıl fazla söze gerek yok. Hz. fatih gerekeni söylemiş. bu kadar zulümle, insanların kanının emilmesiyle devam eden bir ülkenin elbette ki sonsuza değin bu şekilde yaşaması mümkün olmaz, olmayacaktır da. nitekim zulüm ile abâd olunmaz. Allah azze ve celle bu ülkeye hakkında hak ne ise onu yaşatsın.

 

Fatih GOKTAS / 19.07.2017 16:37:34

Bu adam, Amerika'nın Sesi'dir. Amerika söylemek isteyip de söyleyemediklerini bu adam aracılığıyla deklare ediyor.

 

habip / 19.07.2017 15:20:11

korkmayın arkadaşlar. bu adamın o kadar tescilli yalanları var ki. başaramadıkları için hayallerini yazıp algı yaratıyorlar.

 

Dilsoz (Badıllı - Beydili) / 18.07.2017 15:11:05

Bu topraklar daha önce kan gölüne döndüyse emin olun bu topraklara işgale yeltenen sizler gibi soysuzların kanıyla döndü.Bu yurt kıyamete kadar bizimle kalıp nice hainlik ve nice fitne peşinde koşma meylinde olan işgal girişiminde bulunabilecek soyu sopu bozuk siz itler güruhu için her daim kan gölüne dönebilme güç ve yetisine haizdir.Ancak topluma korku ve endişe salmak için sizler sadece bu kervana it gibi ürüyebilirsiniz.Biz bu kervanı sizin ürümenize bakaraktan hiç durdurmadık durduramayacağız ve ileri gideceğiz.Bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü yıkamayacaksınız.Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

 

Orhan tan / 08.03.2017 08:42:28

Fetö kuyruk acısı hala geçmemiş gözüküyor. ey Rubin ve ayvazları milletten o gece sokağa çıkamayanlardan yüz binlercesi ertesi gün (darbe başarılı olsa idi) dağlara çıkacaktı sıkıysa bir daha denesinler.

 

hasan / 08.03.2017 00:41:26

Doğuya yaslanmazsak,başımıza çook iş gelecek, Rusya, İran, Çin, ırak hattına dahil olmamız lazım.

 

TURAN ŞAH / 07.03.2017 15:32:37

Evet bu coğrafyayı kan gölüne çevirdiniz ama bu emin olun yanınıza kalmayacaktır. Bu coğrafyayı özelde ise Türkiye'yi dediğiniz duruma getiremeyeceksiniz.Her şey kursağınızda kalacak dışarıdan alık alık sadece bölgede ki tüm planlarınızın ve uşaklarınızın yerle yeksan olduğunu seyretmekle kalacaksınız.Unutmayın en büyük plan kurucu Cenabı Allah'tır.günler

 

Yavuz / 07.03.2017 14:57:01

Kana doymadınız, ama cehennem de sizin gibi zalimlere doymayacak.

 

birisi / 07.03.2017 13:58:48

Çok hafife almayın algı ve hayal gibi görmeyin Türkiye bölündü resmi olarak kayıtlara geçme kısmı kaldı.

 

aaa / 06.03.2017 20:46:50

araştırdım bu kişi var ve görevli...

 

Selim dihye / 05.01.2017 16:35:29

Vay alçak.! İslam düşmanı.

 

Nevin / 03.11.2016 22:51:22

Söyledikleri hayalindeki düşler

 

Araştırmacı / 03.11.2016 22:11:51

Sayın Erdoğan gizli Fetö'cü Hayrettin Karamanı dini lider yapmaz.Bu adam yalan söylüyor.

 

can emre / 03.11.2016 16:55:38

zaten teröristlere verdiğiniz silahlarla şehitlerimiz oluyor. zaten savaştayız daha ne kadar kan gölü olabilir ki. reisin bataklığınızı kurutmasından korktuğunuz için yapmadığınız çirkef kalmadı. şöyle yada böyle biz terörü temizleyeceğiz nihayetinde. peki ABD de ferdi olarak başlamış olan terör eylemleri düzenli şekle bürününce siz ne yapacaksınız onu düşünün asıl.

 

mb07 / 03.11.2016 14:48:58

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. 'Elinizden ne geliyorsa yapın; biz de yapacağız. Ve bekleyin.! Muhakkak ki biz de bekleyenleriz.'

 

Mehmet / 03.11.2016 13:27:10

Merak etmeyin Tayip reis önlemini almıştır bizim görmediğimiz bir şeyi başkası gösteriyorsa tek sebebi vardır oda bizi yönlendirmek ve algı operasyonu yapmaktır bu zürriyetsizlere pirim vermeyin.

 

E Og / 03.11.2016 12:17:40

Bütün bölgede akın akın kan akıyor iken, bize hiç bir şey olmayacağını mı zannediyorsunuz.? Kör olup kafayı kuma gömmenin bir alemi yok.

 

İlker / 03.11.2016 11:40:07

adam gerçekten Türkiye'yi tanıyor. hayrettin karaman ha. buna gerçekten gülerim. bu ismi ön plana çıkararak reis-i cumhurun arkasındaki ehli tarikatın ondan desteğini çekeceğini sanıyor. ülkemizin zahirde askeri yönden zamana ihtiyacı var ama manevi yönden bizden çok korkuyorlar bu kesin. biz şunu iyi biliyoruz ahir şer zamanda yaşıyoruz ve ümmet olarak olabilecek her gelişmeye hazırız. buyurun biz buradayız...

@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP