MELİH GÖKÇEK'İN TÜRKİYE'YE ATTIĞI KAZIKLAR.!

'Ankara'ya Veda Edecek Olan İbr. Melih Gökçek Hakkındaki Gerçekler:

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MELİH GÖKÇEK'İN TÜRKİYE'YE ATTIĞI KAZIKLAR.!


İbr. Melih Gökçek; Ankara Daha Güzellerine Layık. Dedi

Ankara’nın başkent oluşunun 94. yıldönümü nedeniyle, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde özel program düzenlendi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı programda, son günlerde hakkında istifa iddiaları konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de bir sunum yaptı. Gökçek'in sunumundaki sözler 'Veda Konuşması' gibi algılandı.

'Ankara'ya Veda Edecek Olan İbr. Melih Gökçek Hakkındaki Gerçeklerin 3 Tanesi:

 

1-

BU HABER MELİH GÖKÇEK'İN BAŞINI FENA AĞRITACAK

Gökçek'in, eski AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın damadı ve onun ortağıyla yaptığı takasta belediyeyi 90 milyon lira zarara uğrattığı ileri sürüldü...

25.02.2016

Sonsöz gazetesinden Orhan Uğuroğlu'nun yazısına göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek belediyeyi 90 milyon lira zarara uğrattı. Gökçek 2008 yılında Anayasa Mahkemesi emekli Başkanı Haşim Kılıç’ın damadı ve ortağı ile arsa/bina takası yapmak yerine 4 bin 14 metrekare arsayı kat karşılığı verseydi bu durumda belediye bugün 90 milyon lira kar edecekti.

Melih Gökçek'in Uğurlu'nun iddialarına yer verdiği yazısı:

Anayasa Mahkemesi emekli Başkanı Haşim Kılıç’ın damadı Mustafa Çubuk ve ortağı Bülent Sungur, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Oran’daki arsası ile Çankaya’daki bir binasını takas etti.

Medyaya “Ballı Takas ve AK Parti’nin kapatılmaması için Haşim Kılıç’a kıyak” başlıklı haber ve yorumlar yazıldı.

Balık hafızalı medya unuttu ama ben unutmadım.

2007 - 2008 yıllarında yapılan bina / arsa takası için kim ne yazarsa yazdı ama bu yazdıklarım ile Başkanı Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediyesini nasıl zarara uğrattığının bilançosunu göreceksiniz.

2-

ANKARAYA 2.500 BİN TL İBR. MELİH GÖKÇEK KAZIĞI

İbr. Melih Gökçek ve Avukat Yeğeni Ankara Büyükşehir Belediyesini İki Milyon Beş Yüz Bin Türk Lirası Zarara Soktu

“Gaziantep Barosuna kayıtlı ve İbr. Melih Gökçek'in akrabası olduğu öne sürülen Avukat Murat Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından sözleşmeli Avukat olarak görevlendirildiği ve görevini layıkıyla yapmadığından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesini milyonlarca lira zarara uğrattığı iddiaları ileri sürülmektedir” açıklamasında bulundu.

“Bu Vahim Durum Karşısında Başta Ankaralılar Olmak Üzere Toplumun Tümü Adına Bu Durumu Takip Etmek Ve Halkın Cebinden Çıkan Paranın Hesabını Sormak, Halkımıza Karşı Görevimizdir” diyen Milletvekilinin sorular:

1- Halen Gaziantep Barosuna kayıtlı olan Avukat Murat Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesinde sözleşmeli Avukat olarak görev yapmış mıdır.?

2- Avukat Murat Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbr. Melih Gökçek ‘in yeğeni olduğu doğru mudur.?

3- Liyakatsız yeğen kadrosuyla istihdam edilen Gaziantep Barosu'na kayıtlı Avukat Murat Gökçek'in görevi ihmali sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi aleyhine hacze geçildiğinde Belediye'nin menfi tespit davası açtığı ve Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın Belediye aleyhine sonuçlandığı, kararın Yargıtay tarafından onanarak neticede Belediyenin tam 2.500.000,00 (iki milyon beş yüz bin) TL borcun altına girdiği doğru mudur.?

4- Avukat Murat Gökçek'in bu olaydan sonra ortadan kaybolduğu ve tam 3 yıl sonra şahıs hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2017/13207 sayılı dosya ile soruşturma başlattığı doğru mudur.? Bu soruşturma var ise sonucu ne olmuştur.?

5- Bu şahsın Belediye'yi zarara uğrattığı başka dosyalar var mıdır.? Varsa zarar ne kadardır.?

6- Avukat Murat Gökçek ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbr. Melih Gökçek'in alacaklılarla herhangi bir yakınlığı ve iş ortaklığı doğrudan ya da dolaylı olarak bulunmakta mıdır.?

7- Kamu adına bu zararları Av. Murat Gökçek ve İbr. Melih Gökçek'ten tahsil etmek için herhangi bir girişimde bulunulacak mıdır.?

3-

İBR. MELİH GÖKÇEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU.!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Hakkında Suç Duyurusu

ABB - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbr. Melih Gökçek ve ABB yetkilileri hakkında Orman Kanunu'na muhalefet, kaçak ağaç kesimi ve orman kaçakçılığı, kamu malına zarar verme gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

03 Ekim 2017

Kırsal Çevre ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği tarafından, 9 Eylül günü iş makineleriyle ODTÜ Ormanı'na ait 48 hektar alanı yok ettiği belirtilerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbr. Melih Gökçek ve ABB ilgili birim yetkilileri hakkında Orman Kanunu'na muhalefet, kaçak ağaç kesimi ve orman kaçakçılığı, kamu malına zarar verme gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.
Ayrıca Orman Genel Müdürlüğü'nün ilgili birimleri ve ODTÜ rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK hakkında kamuoyunun gözü önünde gerçekleşen suçlar karşısında görevlerini yerine getirmeyip görevi ihmal suçu işlediklerine dair suç duyurusunda bulunuldu.

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2017 – okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP