AKP YENİLEŞME SÜRECİ VE NEDENLERİ

AKP Değişimin İlk Ayağı Olan Büyükşehir Belediye Başkanları Ve İkinci Ayağı Olan İl Başkanları Operasyonunda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a Gönderilen Mektup Ve Notların Çok Etkili Olduğu Belirtiliyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AKP YENİLEŞME SÜRECİ VE NEDENLERİ

AKP Değişimin İlk Ayağı Olan Büyükşehir Belediye Başkanları Ve İkinci Ayağı Olan İl Başkanları Operasyonunda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a Gönderilen Mektup Ve Notların Çok Etkili Olduğu Belirtiliyor.

AKP PARTİ İÇİ TEMİZLİK HAREKATI HIZLANDI

İbr. Melih Gökçek Odasını Toplamaya Başladı,

AK Parti yönetimi tarafından istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere Esenboğa Havaalanı’na gitti.

Gökçek’in ‘son bir kez’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istediği kulislere yansırken, bu görüşmenin havaalanında gerçekleşebileceği iddia edilmişti.

Gökçek’in hem Dikmen’deki başkanlık konutunda hem de belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı belirtiliyor. 16 Ekim 2017 14:50

AKP PARTİ İÇİ TEMİZLİK HAREKATINA DEVAM

AKP 2019 Seçimlerini Garantilemek Amacıyla Belediye Başkanları İle Başlattığı Değişim, Dönüşüm ve  Yenilenme Sürecini İl başkanları İle Deprem Ediyor.

AKP İl kongreleri yapılmadan önce görevi bırakması istenilen il başkanı sayısı 30’u geçti.

Parti kaynaklarından verilen bilgilere göre; il ve ilçe kongre süreci başlamadan, hakkında iddia olan yada yeni dönemde başka yerlerde görevlendirilmesi, değerlendirilmesi düşünülen il başkanlarına veda edildiği öğrenildi.

Bu iller ve İlçeler için yeni adaylar belirlenirken, üç şart konulmuş.

Yeni il başkanlarının;

1- “üniversite mezunu olmaları,

2-  Belediye Başkanlığı Ve Milletvekilliği2019 seçimlerinde aday olmamaları” istendi. Bu şartları kabul eden il başkanı aday adaylarının da belirlendiği söyleniyor.

YENİLEŞME SÜRECİNİN NEDENLERİ

AKP değişimin ilk ayağı olan Büyükşehir Belediye Başkanları ve İkinci ayağı olan il başkanları operasyonunda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a gönderilen mektup ve notların çok etkili olduğu belirtiliyor.

Erdoğan’ın gittiği her ilde kendisine vatandaş tarafından ulaştırılan notların ve Cumhurbaşkanlığı’na yollanan her türlü bilgi, itiraz ve eleştirinin özel olarak değerlendirildiği dile getirildi.

Şikâyetlerin dikkate alınarak bu illere özel ekip gönderildiği, iddia ve eleştirilerin doğru olup olmadığının parti müfettişleri ve anketlerle de ayrıca teyit edildiği belirtiliyor. Başkanların değiştirilmesine ilişkin kararın bu mekanizmadan sonra işletildiği dile getiriliyor.

GÖREVDEN ALINANLARIN DURUMU

Parti yöneticileri, il başkanı adaylarının, il kongrelerinden önce belirlenmesinin amacının, il ve ilçe yönetimlerinde kendi istedikleri ekibi kurmalarına olanak sağlamak olduğunu söylediler.

Görevden alınan il başkanlarından bazılarını ise belediye başkanı ve milletvekili adayı olarak değerlendirileceği de belirtildi.

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – EKİM.2017okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP