2018 PIRELLI TAKVİMİ GALASI

Dünyaca Ünlü Yıldızlar 2018 Pirelli Takvimi Galasında Buluştu

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

2018 PIRELLI TAKVİMİ GALASI


Dünyaca Ünlü Yıldızlar 2018 Pirelli Takvimi Galasında Buluştu


Pirelli’nin artık efsaneleşen ve her yıl merakla beklenen takvimi, New York’ta düzenlenen gala yemeğiyle tanıtıldı. Manhattan Center’da düzenlenen gala yemeğine, takvimde yer alan İngiliz süper model ve oyuncu Naomi Campbell, oyuncu ve model Djimon Hounsou ve Amerikalı yapımcı, rapçi, plak şirketi yöneticisi Puff Daddy (Sean John Combs) gibi yıldızlar katıldı.



2018 PİRELLİ TAKVİMİ’NİN 45’İNCİ GALA YEMEĞİ   

Hazırlanan 2018 Pirelli Takvimi’nin gala yemeği, ABD’nin başkenti New York’ta bulunan Manhattan Center’da gerçekleşti. Pirelli Grubu CEO’su Marco Tronchetti Provera’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Naomi Campbell, Puff Daddy, Isabel Huppert gibi birbirinden ünlü davetliler katıldı.

Gecenin en ilgi çeken konukları takvimde de birlikte poz veren İngiliz süper model ve oyuncu Naomi Campbell ve Amerikalı yapımcı, rapçi, plak şirketi yöneticisi Puff Daddy (Sean John Combs) oldu. Geceye de birlikte gelen ikili medya mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Naomi Campbell 4. Kez Pirelli Takvimi’nde yer almanın heyecanını yaşadı. Rol aldığı 110’dan fazla filmle birçok başarıya imza atan Hollywood’un ünlü oyuncularından Isabel Huppert de gecenin önemli isimleri arasındaydı.



ALİCE’İN HARİKALAR DİYARI NEW YORK’TAYDI

Pirelli 2018 Takvimi’nin fotoğrafçısı Tim Walker ve Pirelli Takvim için kamera karşısına geçen yeteneklerin birçoğu gecede boy gösterdi. Bu yıl Pirelli Takvimi’nde yer alan isimler, Sudan asıllı Avustralyalı model Adut Akech, Gana asıllı İngiliz model ve feminist aktivist Adwoa Aboah, Senegal asıllı Alman model Alpha Dia, Benin asıllı Amerikalı oyuncu ve model Djimon Hounsou, Güney Sudan asıllı Avustralyalı model Duckie Thot, Gambiyalı kadın hakları aktivisti Jaha Dukureh, İngiliz model King Owusu, Amerikalı rapçi ve şarkıcı Lil Yachty, Meksikalı-Kenyalı oyuncu Lupita Nyong’o, İngiliz süper model ve oyuncu Naomi Campbell, Amerikalı oyuncu, televizyon yıldızı ve müzisyen RuPaul, Amerikalı oyuncu



Sasha Lane, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve besteci, oyuncu, yapımcı ve girişimci Sean “Diddy” Combs, Amerikalı model Slick Woods, Güney Afrikalı model ve avukat Thando Hopa, Amerikalı oyuncu, komedyen, yazar ve televizyon sunucusu Whoopi Goldberg, İngiliz model Wilson Oryema ve İngiliz stil danışmanı, moda tasarımcısı ve şarkıcı Zoe Bedeaux idi. Gala, 2018 Pirelli Takvimi konsepti olan Alice Harikalar Diyarında konseptine uygun bir şekilde dekore edildi.



Pirelli Türkiye’yi CEO Gian Paolo Gatti Comini’nin temsil ettiği gecede dünyaca ünlü Momix’in gösterileri ve İtalyan asıllı İngiliz şarkıcı Jack Savoretti’nin şarkıları ile konuklar keyifli zaman geçirdiler. Sınırlı sayıda basılacak olan 2018 Pirelli Takvimi, her ülkede seçkin bir kesime hediye ediliyor.



BU KEZ FARKLILIKLAR ÖNE ÇIKTI

İngiliz fotoğrafçı Tim Walker tarafından hazırlanan Pirelli Takvimi’nin 45. sayısı, çeşitliliğe dikkat çekmek için dünyaca en ünlü siyahi yıldızları bir araya getirdi. Tim Walker bu yüzden İngiliz edebiyatının klasiklerinden Alice Harikalar Diyarında eserini çok farklı bir şekilde yorumladı. Böylece 1987 Pirelli Takvimi’nden sonra ikinci kez sadece siyahi yeteneklerden oluşan bir kadro takvimde yer aldı.



CENTRAL PARK’TA ÇILGIN ŞAPKACI RALLİSİ

2018 Pirelli Takvimi gününün ilgi çekici bir diğer etkinliği de New York Manhattan’daki meşhur Central Park’ta düzenlenen “Çılgın Şapkacı Rallisi” (The Mad Hatters Rally) oldu. Pirelli tarafından desteklenen rallide, takvimin bu yılki konseptini oluşturan Alice Harikalar Diyarı’nda karakterlerinin kıyafetlerini giyerek onlarca kişi Central Park’ta bisiklet sürdü. Böylece Pirelli’nin P Zero Velo ile bisiklet lastiği pazarına dönüşü de takvim ile duyurulmuş oldu.

 

@ #MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Kasım.2017- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • BOEİNG WHİSTLEBLOWER JOHN BARNETT
  • DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE KADINLARA
  • WUHAN TIANHE AIRPORT TAXI GUIDES
  • ORTADOĞU’DA VEKÂLET SAVAŞLARI.!
  • *IŞIK BİNYILI* *THE LİGHT MİLLENNİUM* TÜYAP KİTAP FUARINDA
  • BEREN KAYALI & GENÇ GİRİŞİMCİ & TÜRK MUCİT
  • KARSU DÖNMEZ MEMLEKETİNİ UNUTMADI
  • TURKEY LETTER GIVEN TO BIDEN FROM 27 US SENATORS
  • RUSYA BİZE NE YAPTI, NE YAPMADI.?
  • JAMES WEBB SPACE TELESCOPE GODDARD SPACE FLIGHT CENTER
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP