EFSANE BOKSÖR SEYFİ TATAR’A VEFASIZLIK

Efsane Boksör Seyfi Tatar’a Kavaklı Mezarlığı’ndaki Anma Töreninde Tam Anlamıyla Vefasızlık Yapıldı.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EFSANE BOKSÖR SEYFİ TATAR’A VEFASIZLIK

Efsane Boksör Seyfi Tatar’a Kavaklı Mezarlığı’ndaki Anma Töreninde Tam Anlamıyla Vefasızlık Yapıldı.!

Antalya’da tedavi gördüğü hastanede 2015 yılında yaşamını yitiren eski Milli Boksör Seyfi Tatar (70) ölümünün 2.yılında Manavgat Kavaklı Mezarlığı’nda ki anma töreni sonrası mezarı başında anıldı.

Kavaklı Mezarlığı’ndaki anma töreninde tam anlamıyla vefasızlık örneği yaşandı. Ay-Yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için yıllarını veren Türkiye’nin en önemli boksörlerinden olan Seyfi Tatar’ın cenaze töreninde Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü dışında hiçbir yetkilinin ve protokolün bulunmaması cenazeye katılanları üzdü.

Boks Federasyonu Başkanı...Manavgat ve Antalya Protokolü olmamasına rağmen, Efsane Boksör Seyfi Tatar"ın Boksör arkadaşları ve sevenleri anma töreninde yalnız bırakmadılar.

 

M.i.l.l.i. .B.o.k.s.ö.r. .T.a.t.a.r.,.

M.e.z.a.r.ı. .B.a.ş.ı.n.d.a. .A.n.ı.l.d.ı.

Türkiye ve Balkan şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa ve Akdeniz Oyunları'nda madalya sahibi olan milli boksör Seyfi Tatar, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı.

Manavgat Belediyesi tarafından Kavaklı Mezarlığı'nda yaptırılan anıt mezardaki programda, konuşmacılardan Antalya eski Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan Milli Boksör Tatar'ın Türk sporunda ve boksta büyük emekleri ve katkılarının bulunduğunu söyledi.

Seyfi Tatar’ın aynı kiloda mücadele ettiği, ezeli rakibi ebedi dostu Eraslan Doruk, Tatar’ın Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu en büyük boksör olduğunu belirterek, “Ben kendisiyle 10 kez müsabaka yaptım. Hep abi-kardeş ilişkimiz vardı. Ringde kıyasıya dövüşür, bitiş gongu ile birlikte birbirimize sarılıp kutlardık. Arkadaşlığımız bugünlere kadar devam etti. Oğullarının kirvesi oldum. Seyfi Tatar’ı yitirmenin üzüntüsünü yaşıyorum. O benim en iyi dostumdu” ifadelerini kullandı.

Milli Boksör Tatar'ın oğlu Emrah Seyfi Tatar, anma töreninde; "Babam, sevgi dolu bir insandı, her işini sevgiyle yapardı, sporu da sevgiyle yaptı. Bu yüzden başarılı oldu. Bize hep böyle öğretti. 'İşinizi sevgiyle yapın, başarı zaten peşinden gelir' diyen örnek bir insandı gerçekten." diyen Tatar, babasının sporda her zaman aklı ve sevgisini birleştirerek, hareket ettiğini vurguladı. Babasının sporcu arkadaşlarına ve onu tanıyanlara Seyfi Tatar ile ilgili anektodlar, hatıralar. hikayeler varsa gönderin Youtube da yayınlayalım dedi.

Konuşmaların ardından iki yıl önce hayatını kaybeden Tatar için Kur'an okundu ve dua edildi.

Programa, Seyfi Tatar'ın Ailesinin Yanı sıra:

Antalya eski Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan...

Türkiye Boksörler Dayanışma Derneği Adına Nazmi Menteş... Medya Güne Bakış - Akdeniz"de Spor - Spor Meydanı...Spor Yazarı...Fatih Bacak... Tay - Kik Federasyonu Başkanı. Yasin Avşar... Manavgat Gençlik Hizm.Spor İlçe Md.Süleyman Karakaya

Milli Boksörler ...

Eraslan Doruk...Mehmet Tatar...Yusuf Şahin.. Ali Dilek... Ahmet Musul... Cumhur Asilkefeli... Mehmet Kütük. Kemal Tatar... Emin Günerhan... Remzi Ataman... Necmi Altuner... Muharrem Koç... Ali Rıza Şikel...katıldılar...

Fatih Bacak

 

@ #Medya Günebakış

Fatih Bacak, Antalya  Ekim.2017    fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya  Ekim.2017    fb.antalya007@gmail.com,


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP