NELER OLUYOR HAYATTA VE TÜRKİYE'DE

İHA - İnsansız Hava Aracı Tarafından Tespit Edilen Türkiye Sınırına 2-3 Km Uzaklıktaki Esrarengiz Kargoya El Konuldu.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

NELER OLUYOR HAYATTA VE TÜRKİYE'DE

15 Temmuz Darbe girişiminin bastırılmaya çalışıldığı saatlerde kimliğini gizleyen bir uçağın, Kuzey Irak’a silah ve mühimmat sandıkları indirdiği ortaya çıktı.



İHA - İnsansız Hava Aracı Tarafından Tespit Edilen Türkiye Sınırına 2-3 Km Uzaklıktaki Esrarengiz Kargoya El Konuldu. Konuyla ilgili Fotoğraflar soruşturma dosyasına konuldu.


15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturmalar, örgütün çatışmaları uzatıp kaos ortamı oluşturarak Türkiye’ye dışarıdan müdahale için plan yaptığını ortaya koyarken, çok çarpıcı bir detaylar ortaya çıktı.

Soruşturma dosyasına giren bir İnsansız Hava Aracı görüntüsü, 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece Kuzey Irak’a havadan mühimmat ve silah kargosu atıldığını belgeledi. 




TÜRKİYE SINIRINA 3 KM UZAKLIKTA

FETÖ üyesi pilotların direnen halka bomba yağdırdığı saatlerde kimliğini gizleyen bir uçağın Kuzey Irak’ta uçtuğu tespit edildi. 

Uçağın, Şırnak’taki Karaçalı-Düğün sınır hattına 2.5-3 km uzaklıktaki Kiri T bölgesine sandıklar indirdiği İHA ve karakollar tarafından belirlendi. Ele geçirilen esrarengiz kargodan otomatik silahlar ve çok sayıda mühimmat çıktı. Kime ait olduğu tespit edilemeyen gizemli kargoyla ilgili bilgi ve fotoğrafların soruşturma birimlerine iletildiği öğrenildi.


15 TEMMUZ'DA PKK DA SALDIRACAKTI

Mühimmatların terör örgütü PKK’nın 15 Temmuz gecesi sınırdan düzenlemeyi planladığı saldırıda kullanacağı üzerinde duruluyor. 

Kimliğini gizleyen uçağın hangi ülkeye ait olduğu konusunda ise henüz bir tespit yok. 

15 Temmuz darbe girişiminde başta Şırnak ve Cizre olmak üzere bölge halkının darbecilere karşı direniş göstermesi, FETÖ’nün planlarını bozarken, PKK’nın da kritik saatlerde harekete geçmesini engellemişti. 

Suriye sınırına yakın Ceylanpınar’ın Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz gecesi PYD’nin Resulayn’da çok sayıda zırhlı aracın farları ve kontakları kapalı bir şekilde Türkiye’ye girmek için beklediğini açıklamıştı.

Atilla “O gece, PYD’nin askeri kolu YPG’ye ait ağır silahlar taşıyan ve içlerinde zıhlı araçlar da olan çok sayıda araç sınırımıza dönük bir şekilde bekliyordu. Bu bilgiyi içerideki kaynaklarımdan edindim. Araçlar farları ve kontakları kapalı şekilde beklemiş” ifadelerini kullanmıştı. Kaynak Karar

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2018  okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DEPREM VE GELECEK KAYGISI
  • MAORİLER KADAR OLAMADIK.!
  • *KRONOMETRE SIFIRLANDI* ‘MI.?
  • AKTİVİST GAZETECİDEN SAMİMİ İTİRAFLAR.!
  • SEVAP KAZANMANIN YOLLARI
  • SEVGİ GÜNÜNDE BİR VEDA…
  • PAHA BİÇİLEMEZ SİHİRLİ TOHUMU KİM EKECEK
  • NEDİR BU 3.DALGA İLİŞKİLER.?
  • BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!
  • TÜRK SOLU BUGÜNKÜ KADAR DÖNEK ÇIKARMADI.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP