TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SATRANÇ ŞÖLENİ

Türkiye’nin En Büyük Satranç Şöleni Başladı, Bitti..Satrançta 7 Bin Kişilik “Büyük Türkiye Buluşması” Gerçekleşti…

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SATRANÇ ŞÖLENİ


TSF - Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 7 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük satranç şöleni Antalya’da başladı, bitti. 



TSF Başkanı Gülkız Tulay, şampiyonaların açılış töreninde öncelikle Zeytin Dalı Operasyonunu anımsatarak, “Satranç ailesi olarak askerlerimizin başarılı olmaları ve sağ salim eve dönmeleri için dua ediyoruz" dedi

Türkiye’nin En Büyük Satranç Şöleni Başladı, Bitti..

Satrançta 7 Bin Kişilik “Büyük Türkiye Buluşması” Gerçekleşti… Tsf Başkanı Gülkız Tulay:




“KARNELER ALINDI, KALPLER SATRANÇ İÇİN ATTI”

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından 7 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük satranç şöleni Antalya’da başladı. TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın açılış hamlesi ile başlayan ve en geniş katılımlı satranç turnuvası olan “Türkiye Küçükler, Yıldızlar, Emektarlar Şampiyonaları” 26 Ocak Cuma günü sona erecek.

TSF Başkanı Gülkız Tulay, şampiyonaların açılış töreninde öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonunu anımsatarak, “Satranç ailesi olarak askerlerimizin başarılı olmaları ve sağ salim eve dönmeleri için dua ediyoruz” dedi. Sömestr tatilinin başladığını da hatırlatan Tulay, “Türkiye’nin 81 ilinden aileleri ile beraber 7 bin satranç sevdalısının kalpleri Antalya’da atıyor. Karneler alındı, çocuklarımız ve velilerimiz büyük Türkiye buluşması için bir araya geldi” diye konuştu.



81 İLDEN, İLÇELERDEN VE KÖYLERDEN KATILIM OLDU

Türkiye’nin 81 ilinden 2 bin 810 sporcunun katıldığı “Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları”, ailelerin, antrenörlerin, hakemlerin, kulüp temsilcilerinin, sağlık görevlilerinin, psikologların, spor uzmanlarının ve görevlilerin katılımıyla 7 bin kişilik dev bir organizasyona dönüştü. 7’den 77’ye her yaştan, Türkiye’nin her ilinden, ilçesinden ve köylerinden katılımın olduğu şampiyonalar bir hafta devam edecek.

Antalya Rixos Sungate Otel’de düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda 7-12 yaş kategorisinde 2 bin 134, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda 13-18 yaş kategorisinde 592 ve Türkiye Emektarlar Şampiyonası’nda 84 sporcu olmak üzere toplamda 2 bin 810 sporcu şampiyonluk için yarışıyor.

Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonalarında başarılı olan sporcular, Dünya ve Avrupa; Yaş Grupları, Okullar Şampiyonaları ile uluslararası turnuvalara davet edilecek.

Emektarlar Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular ise uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil etme hakkına sahip olacaklar.


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

    

Fatih Bacak, Antalya Ocak.2018 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • İSTANBUL’UN YILDIZLARI TRAFİKTE MUTLULUK DAĞITIYOR
  • GELENEKSEL PERPA ŞİİR GÜNLERİ
  • DÜNYA ANADİL GÜNÜ & BİLİNMEYEN DİL KOMEDİSİ
  • GÖNLÜMDE AÇAN AKÇİĞDEM
  • SERKAN BAYER RESİM SEVERLERLE BULUŞUYOR.!
  • 100.YIL PLATFORMU *CUMHURİYET VE KADIN* ETKİNLİĞİ
  • 100.YIL PLATFORMU ÖĞRETMEN KONFERANSI
  • DOKUN ve BAK
  • DARÜŞŞAFAKA ÖĞRENCİLERİ “J.U.C. AWARDS” dan 13 ÖDÜL ALDI
  • CAHİT ARF ve YAPAY ZEKÂ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP