GOOGLE'I ABDÜLHAMİT BULMUŞ.!

Sosyal Medya Trolleri Ve Şifacılar, Cinciler, İlk Milli Füze, İlk Uçak, İlk Denizaltıyı Yapan Sultan Aziz vs, vs.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GOOGLE'I ABDÜLHAMİT BULMUŞ.!

Sosyal Medya Trolleri Ve Şifacılar, Cinciler, İlk Milli Füze, İlk Uçak, İlk Denizaltıyı Yapan Sultan Aziz vs, vs.

  

Çok değişik bir hareket başladı ülkemizde. Belki de cehalete övgü programının son aşamasına gelindi, ya da müspet ilimle mücadelenin. Önce bir takım tipler seçildi, bunlar normal Üniversiteleri kazanacak durumda olmayan yarı cahil insanlardı, önce en düşük puanlı taşra/ vakıf Üniversitelerinden mezun ettirildi bu tipler ( üniversite giriş soruları çalınmıştı hani ), sonra aynı tip yada benzer Üniversitelerde doktora vs yaptırıp ( jüriye talimatla ) bunlar öğretim üyesi yapıldı alelacele, yar. doç oldular, yabancı lisan vs problemleri (Üniversite ayarlıda olsa ) iş uzar filan diye yar. doç. luk vs de kalktı.

Bu süre içinde sistematik olarak bunları sahip oldukları tv kanallarına çıkartılar sürekli ve yine sahip oldukları gazetelerde makale yazdırdılar , daha sonraları kendilerinden olmayan , diğer kesiminde izlediği / okuduğu tv kanalları ve gazetelere patronlarının sahtekarlığından istifade çöktüler.

( Cnn, Ntv, en çok Habertürk, Milliyet, Vatan vs ) ve bu herifleri

bu kanallara da abone yaptılar.

Kötü olan çocuklar büyürken öğretim üyesi diye sadece böyle tipler gördüler, zira farklı düşünenlerin zaten o kanallara çıkması, o gazetelerde yazması mümkün olmadığı gibi, yetinmeyip onları Üniversitelerden atmaya, muhalif basın yayın organlarını kapatmaya başladılar.

Bunların yarı ümmi hali ile uluslararası bir makalelerinin yayınlanması, herhangi bir yabancı ülkede konferans vermeleri vs mümkün olmadığı için, o açığı da batı bizi kıskanıyor vs gibi bir sloganla örtmeye başladılar. Ve nihayet son aşamaya geldiler, bu tiplere artık sür reel şeyler söyletmeye başladılar.

Devlet televizyonunda misal bir meczup hz Nuh cep telefonu ile konuşuyordu diyebiliyor, başka bir meczup, dünya da gece diye bir varlık yaşar ışık ona çarpar ve karanlık olur, bir diğeri Abdülhamit google buldu ( şimdi bohçacı torun patent davası açsa keşke ) demeye başladılar.

Bunları yaparken sosyal medya da trolleri şifacıları, cincileri övmeye başladı. Bunlara ha sktir ulan bu ne diyenlere, lütfen insanları aşağılamayın anlamaya çalışın vs gibi öğütlere başladılar. Ve sürekli ilk milli füzeyi yaptık, ilk uçağı, zaten ilk denizaltıyı Sultan Aziz yapmıştı, uzay mekiğimiz Gökmen bir kaç seneye hazır vs iletileri yolladılar.

Hep ülkemiz mağdur edildi hep aldatıldı, aslında biz neydik ama hep o emperyalistler bizi çok şaaptı vs ( yani embesil olmayı peşin kabul etmiş ama milli ) İlk okul mezunu Edremitli Faruk hoca kanser e çare buldu aynı zamanda taşın suyunu çıkardı, Vecihi Hürkuş uçak yaptı, Con Ahmet fezayı keşfetti ama batı anlarsınız.

  

Doğal olarak batı neresi yönünü zor bulan milyonlar batıya düşman , ulan siz amma yalancısınız diyenler batı hayranı oldu. Peki nasıl olurda bu kadar fahiş yalana milyonlarca insan inanır . Şöyle aslında bu herifler tek bir keşif yaptı.

Gelir dağılımı adaletsizliği ve eğitimin çok zor ve pahallı olması, onların müreffeh bir hayata ve eğitimlilerin dünyasına girmelerini neredeyse imkansız kılmıştı.

Sistem o kadar acımasızdı ki hatta, öyle bir dünyayı hayal bile etmeleri mümkün değildi, ilk onların bu sloganlarla hayal kurmaları sağlandı, sonra evet biz cahiliz ama sayıca çokuz o yüzden bizim dediğimiz olur fikri aşılandı ve cahilliğin verdiği özgüvenle hemen her konuya burunlarını sokmaları ( tıp dahil ) çok olumlu karşılandı.

Ve en son tesadüfen o kitleden yırtmış olanlara da, yol verip haydi intikam alın o okumuşlardan kibirli zenginlerden gibi bir imkan sunuldu.

Aslında gerçekleştirdikleri en inovatif hareket buydu. Ama

dünya zenginleşecek ( biz hariç ), insanlık gelişecek ( biz hariç ) Artık bütün kapıları kapatıp yaşamak kabil mi bu dünya da.

Bir arkadaş onları anlamak lazım demiş. Anlamış mıyım yeterince.

Ali Güreli

  

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Şubat.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -  okkesb@turkfreezone.com,


Diğer Haberler

  • ŞEYHİMİZ, ŞIHIMIZ ÇOK, FİLOZOFUMUZ YOK.!
  • BEYAZ KÜRTLERİN GİZLİ İKTİDARI
  • BÜYÜK YAHUDİ GÖÇÜNÜN GERÇEK HİKÂYESİ
  • 74 YILLIK FAİLİ MEÇHUL: NURİ KİLLİGİL PAŞA
  • BUGÜN GÜNLERDEN ÂŞIK VEYSEL
  • CHESTER PROJESİ, OLTADAKİ BALIK TÜRKİYE
  • BAD-EL HARAB-ÜL BASRA.! & BAD-EL HARAB-ÜL TÜRKİYE.!
  • YENİ İSRAİL DEVLETİ KARADENİZ’DE KURULUYOR.!
  • SELANİK’TE BİR EVİN HİKÂYESİ
  • ADNAN KAHVECİ HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP