TRABZON HAKEME RAĞMEN GALİP

İstanbul BŞB ile Trabzonspor Maçının Galibi Taraf Hakem’e Rağmen Trabzonspor Oldu.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İSTANBUL BB - TRABZONSPOR MAÇI

İstanbul BŞB ile Trabzonspor maçında gülen taraf Hakem’e rağmen Trabzonspor oldu.

 İLK GOL

Lider Trabzonspor, İBB engelini  Hakem’e rağmen 3-1'le geçerek Olimpiyat Stadı'nı inletti. Ve ilk yarının lideri olmayı garantiledi.
Trabzonspor rakip sahaya ve özellikle 18’e yaklaştığında Hakemin olmayan faul ve çift vuruş düdükleriyle önü kesilerek en az 4 golü engellenmiş oldu.

Hakem’e rağmen Trabzonspor Galip

İBB spor futbolcularının açık ve net olarak tribünlerden bile görünen sert ve kırıcı oyun tarzını herhangi bir anlayışa sığdırmak mümkün değil. Trabzonspor bu tarz oyunlara karşı da mücadele etmeyi öğrenmelidir. Hak ettiği bir galibiyeti alan Trabzonspor futbolcuları sahada ya Hakemin düdüğü ile durduruldu ya da rakip futbolcuların kasıtlı darbeleriyle durduruldu.

 

Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olan Trabzonspor, 1.32 dakikada Burak'ın golüyle 1-0 öne geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor 40. dakikada Tum'un golüyle eşitliği yakalasa da Burak, 73. dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Trabzonspor, 76. dakikada Umut'un bulduğu golle maçtan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 39'a çıkardı. En yakın rakibi bir maçı eksik Bursaspor'a 9 puan fark atan bordo-mavili ekip, böylece ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi.


FENERBAHÇE YENİLDİ

Fenerbahçe, yoğun kar yağışı altında yapılan günün son karşılaşmasında, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 yenildi. Ev sahibi takım, 62. ve 73. dakikalarda Sestak'ın bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Uzatma dakikalarına kadar gol arayışları sonuç getirmeyen Fenerbahçe, 90 3'de Niang'ın golüyle farkı 1'e indirse de maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

Hakem’e rağmen Trabzonspor Galip
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan karşılaşmada Trabzonsporlu taraftarlar, erken saatlerden itibaren stada gelmeye başladı.  Taraftarlar İETT'nin düzenlediği seferlerle ve özel arabalarıyla stada gelirken, stat çevresine trafik oluştu. Bazı taraftarların yürüyerek, stada geldiği görüldü. 

Bu arada, stada gelen yollarda ve stat çevresinde seyyar satıcılar da erken saatlerde yerlerini alarak, satış yaptı.

İlk yarıyı lider bitirmeyi garantilemek açısından önem taşıyan İBB maçına İstnabul'da yaşayan Trabzonlular beklendiği gibi büyük ilgi gösterdi. 60 binden fazla bordo mavilinin doldurduğu Olimpiyat Stadı tarihi günlerinden birini daha yaşadı.

Zorlu maça Karadeniz ekibi tam kadro çıkarken, ev sahibinin en önemli ismi İbrahim Akın, hastalığı nedeniyle yedek kulübesindeydi.

62 BİN TRABZONSPOR TARAFTARI STADA GİRİŞ YAPTI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçını 62 binin üzerinde bordo-mavili taraftar izledi.

Yetkililer, 60 bin civarında bilet satıldığını açıkladı. Maç başladıktan sonra da Trabzonsporlu taraftarların stada girdiği görülürken, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 62'bin üzerinde bordo-mavili taraftar takımlarına destek verdiği görüldü. Trabzonsporlu taraftarlar, protokol tribünün karşısındaki kapalı tribünün tamamını ve skorboardın tarafındaki kale arkası tribününü büyük ölçüde doldurdu.
 

http://www.medyagunebakis.com/ - http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.

 

Güneş'ten IBB'ye 'sert' eleştiri!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Maç Sonrasında Açıklamalar Yaptı..

Trabzonspor’un Olimpiyat Stadı'nda IBB'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından bordo mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, Lig TV'ye açıklamalar yaptı.
Şenol Güneş; "Bugün muhteşem bir seyirci vardı. 60 bin kadar olduğunu tahmin ediyorum. Olimpiyat Stadı'nda istek, destek ve sevgi vardı. Karşılaşmaya iyi başladık. Gol de attık. Zaman zaman sertlikler yaşandı. Bu tarz oyun anlayışlarına karşı da mücadele etmeyi öğrenmeliyiz.

Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. IBB takımı ise sertliklerini azaltırsa daha iyi olur. Gösterdikleri başarılı performansa ve iyi niyetlerine bir şey demiyorum; ancak sert futbol yerine, biraz daha oyun oynamayı düşünmeliler" diyerek sözlerini sürdürdü.
Şampiyonluk yarışındaki şansları için
Güneş, uzun vadede neler olacağını bilmediklerini ifade ederken; "Dikkatli olmalıyız. Sıkıntı yaşayabiliriz. Seyircimizden bize daha fazla sahip çıkmasını ve evimizdeki maçlarda da desteklemesini istiyoruz. Diğer takım maçlarıyla ilgilenmiyorum. İyi sonuçlar alırsak hedefi yakalarız. kardemir Karabükspor'u yenip 2010'u güzel kapatmayı hedefliyoruz" dedi.
 
BASIN TOPLANTISI
Spor Toto Süper  İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, karşılaşmaya iyi başladıklarını, ancak rakiplerinin sert oyunu nedeniyle kontrolü kaybettiklerini anlatarak, ''Rakip zaten kapanıp, çabuk çıkmayı düşünüyordu. Buna sertliği ilave edince ve bizim oyuncularımız sinirlenmeye başlayınca sorun yaşadık. Buna rağmen pozisyonlarımız vardı. Ancak arkasından duran toptan golü yedik. İkinci yarıda oyunumuz daha akılcı oldu ve oyun bizim lehinize döndü. Zaten oyuncu kalitesi olarak, oyunumuzu sahaya yansıtacağımızı biliyorduk ve bunu da yaptık. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Dolayısıyla buradan güzel bir şekilde ayrıldık'' değerlendirmesinde bulundu.

 
Şenol Güneş, kendilerini desteklemek için stada gelen bordo-mavili taraftarlara teşekkür ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İstanbul'da muhteşem bir seyirci önünde, 3 puana ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde iyi kapanıp, çabuk çıkabilen bir rakiple oynadık. Maçın sonunda da istediğimiz oldu. Bu seyirciye mahcup olmadık. 60 binin üstünde seyirci vardı diye tahmin ediyorum. Atmosfer çok iyiydi. Taraftarlarımıza borcumuzu iyi ödemiş olduk. Seyirciye teşekkür ediyorum destekleri için, oyunculara da teşekkür ediyorum bu sonucu aldıkları için.''
Beğendiği bir takım olan  İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bugün aşırı sert oynayarak, oyuncularını tahrik ettiğini ifade eden
Şenol Güneş, ''Bugün aşırı bir sertlikleri vardı. Özellikle arkadan tendona yapılan sertlikler çok fazlaydı. Onları biraz düzeltsinler, büyük takım olduklarını düşünüyorum. Futbola devam etsinler'' dedi.
 
-''HAKEM, SEYİRCİDEN BİZİM ALEYHİMİZE ETKİLENDİ''-
Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın seyircilerin yarattığı atmosferden etkilendiğini dile getiren Şenol Güneş, ''Seyirciyi bizim sahamızda gibi düşünerek, seyirci baskısına karşı tam tersi kararlar verdi bugün. Aleyhimize kararlar verdi. Görüntü olarak, saha bizimdi ama tamamen deplasmandaydık. Hakem iyi bir hakem ama seyirciden bizim aleyhimize etkilendi'' ifadelerini kullandı.
  TRABZON

-''İKİNCİ YARIYA SIFIRDAN BAŞLAYACAĞIZ''-
Şenol Güneş, bir basın mensubunun sezonun ikinci yarısı ve şampiyonluk hedefleriyle ilgili düşüncelerini sorması üzerine, şunları kaydetti:
''Ligin ilk yarısını tamamlamadık. Kalan 18 maça da aynı şekilde bakıyoruz. İkinci yarıya sıfırdan başlayacağız. Uzun bir maratonda günlük olarak düşünüyoruz. İyi futbol oynayıp, iyi sonuçlar almak istiyoruz. Agresif futbolu da daha fazla oynamak istiyoruz. Bunun için de çalışacağız. Şampiyonluk lafı etmiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesor ile maç yaptık ve 3 puan aldık. Şimdi önümüzd

  
Şenol Güneş, yapacakları transfer çalışmalarıyla ilgili bir soruyu da ''Transfer konusunda konuşacak durumda değiliz. Arayışlarımızı yapıyoruz. Onun dışında ihtiyaçlarımıza, ekonomimize ve takım dengesine göre değerlendireceğiz'' cevabını verdi.
Şenol Güneş, bir soru üzerine, bordo-mavili takımda futbolcuların 22 Aralık'ta devre arası iznine çıkacağını anlatarak, ''Oyuncuların şartlarına göre, kime izin verip, vermeyeceğimizi hafta içinde kararlaştıracağım. Ama kart görüp gitmek isteyenlere izin vermeyeceğim'' diye konuştu.

Şenol Güneş, bugün forma giyen oyuncuları jaja ve Colman'ın beklentilerinin altında oynadığını, ikinci yarıda görev vermediği Yattara'yı da sertlik nedeniyle gerektiği gibi oynamadığı için oyundan aldığını ifade etti.

 

http://www.medyagunebakis.com/ - http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.

Diğer Haberler

  • BİR ÖLÜM & BİR ÖYKÜ & HALNAME
  • 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DENİLİNCE.!
  • 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE HAFTASI
  • *AYNI FAY ÜZERİNDE BU BÜYÜKLÜKTE DEPREM OLMADI*
  • THE WORLD RALLİES İN THE FACE OF DİSASTER
  • ABD SAVAŞ GEMİSİ USS NİTZE İSTANBUL BOĞAZI'NDA
  • İSTANBUL’UN BÜTÇESİ EMİN ELLERDE
  • YENİLENEN YEREBATAN SARNICI TÖRENLE AÇILDI
  • KIBRISTA NELER OLUYOR.?
  • Kahvaltıya Atılan İmza:*BALIKESİR*
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP