KIŞ OLİMPİYATLARI BAŞLADI.!

2018 Kış Olimpiyatları Doodle Oldu… Google’ın Olimpiyatlara Kış Oyunları Sürprizi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KIŞ OLİMPİYATLARI BAŞLADI.!

2018 Kış Olimpiyatları Doodle Oldu…

Google’ın Olimpiyatlara Kış Oyunları Sürprizi

Google tarafından hazırlanan Doodle'lara bir yenisi daha eklendi ve 2018 Kış Olimpiyatları Doodle haline getirildi. Google'ın Kış Oyunları Doodle'ı birçok kişi tarafından ilgiyle karşılanırken Kış Olimpiyatları'nın bu sene nasıl olacağına dair bazı konular da araştırılmaya başlandı.


 

Google Tarafından 2018 Kış Olimpiyatları İçin Hazırlanan Doodle İlgi Çekti.

 

Arama motoru devi Google, dünya genelinde milyonlarca vatandaşın takip ettiği Kış Olimpiyatları için bir doodle hazırladı. Bu sabah tarayıcılarını açan kullanıcılar 2018 Kış Olimpiyatları için hazırlanan özel Doodle ile karşılaştı. Güney Kore’nin PyeongChang kentinin ev sahipliği yapacağı 23. Kış Olimpiyat Oyunları, bugünkü açılış töreniyle resmen başlayacak.

GOOGLE’DAN KIŞ OLİMPİYATLARI DOODLE’I

Güney Kore’nin PyeongChang kentinin ev sahipliği yapacağı 23. Kış Olimpiyatları, bugün yapılacak olan açılış töreniyle resmen açılacak. Google da, bugün başlayacak olan Kış Olimpiyatları için bir doodle hazırladı. Hazırlanan doodle’da, olimpiyat oyunlarında oynanan oyunlar penguen gibi hayvanlar kullanılarak videolu bir şekilde kullanıcılara aktarılıyor.

 

2018 KIŞ OLİMPİYAT OYUNLARI BUGÜN BAŞLIYOR

95 ülkeden 2900 sporcunun katılacağı PyeongChang 2018'de Türkiye 4 spor dalında 8 sporcumuz tarafından temsil edilecek. PyeongChang 2018 Kış Olimpiyat Oyunları için geri sayımda sona gelindi. Yarın düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak Oyunlarda, 7 dalda 15 spor dalında düzenlenecek yarışmalar ile tüm dünyada bir spor şöleni yaşanacak.

 

Alp Disiplininde 2, Kayaklı Koşuda 3, Artistik Buz Pateninde 2 ve Kayakla Atlamada 1 olmak üzere toplam 8 milli sporcunun yarışacağı Oyunlarda, ülkemiz Kayakla Atlama spor dalında Olimpiyat tarihimizde ilk kez temsil edilecek.

 

Pyeong Chang 2018'de ülkemizi Kayaklı Koşuda Hamza Dursun, Ömer Ayçiçek ve Ayşenur Duman, Alp Disiplininde Serdar Deniz ve Özlem Çarıkçıoğlu, Kayakla Atlamada Fatih Arda İpçioğlu ve Artistik Buz Pateninde Buz Dansı çiftimiz Alper Uçar ve Alisa Agafonova tarafından temsil edecek. Pyeong Chang 2018 ile ilgili açıklamada bulunan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Asbaşkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, “Pyeong Chang 2018 Kış Olimpiyat Oyunları'nda dünyanın dört bir yanından binlerce sporcu Olimpik değerler ışığında mücadele edecek. Milli sporcularımıza hayallerini gerçekleştirecekleri Oyunlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Fatih Bacak, AntalyaŞubat.2018 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,



ABDLİ TARAFTAR RUS BAYRAĞIYLA GELDİ

ABD’li taraftar Philip Vahuda, Russia Today’e (RT) verdiği mülakatta Güney Kore’deki Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları’na niçin Rus bayrağıyla geldiğini anlattı.

RT’ye konuşan Vahuda, doping skandalını ve Rus sporcuların sadece bağımsız olarak katılmalarına izin verildiğini duyduğunu ve onlara destek vermenin iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

Vahuda, “Onlar 4yıl boyunca antrenman yaptı, ülkelerini Olimpiyat Oyunları’nda temsil etmek için hazırlandı, fakat kendilerine bu imkânı tanımadılar. Ben sporcuların kendi evlerindeymiş gibi hissetmelerini, kendilerinin herkesle eşit olduklarını göstermek istedim. Sonuçta Olimpiyat herkes için” diye konuştu.

Vahuda, ‘siyaseti bir kenara bırakmak’ ve Rus sporcularla dayanışma içinde olduğunu göstermek istediğini de sözlerine ekledi. ABD’li taraftar, “Şüphesiz onlar temiz, fakat muhtemelen diğer insanların yaptıkları hatalardan ötürü cezalandırılıyorlar.

Ben toplu sorumluluğa karşıyım. Eğer bu Olimpiyat sporcuları temizse, kendilerine ülkelerini temsil etmek için fırsat verilmeli” ifadelerini kullandı.

Açılışı dün yapılan Kış Olimpiyat Oyunları’na 169 Rus sporcunun bağımsız olarak katılmalarına izin verilmişti.


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Fatih Bacak, AntalyaŞubat.2018 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

  • BOEİNG WHİSTLEBLOWER JOHN BARNETT
  • DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE KADINLARA
  • WUHAN TIANHE AIRPORT TAXI GUIDES
  • ORTADOĞU’DA VEKÂLET SAVAŞLARI.!
  • *IŞIK BİNYILI* *THE LİGHT MİLLENNİUM* TÜYAP KİTAP FUARINDA
  • BEREN KAYALI & GENÇ GİRİŞİMCİ & TÜRK MUCİT
  • KARSU DÖNMEZ MEMLEKETİNİ UNUTMADI
  • TURKEY LETTER GIVEN TO BIDEN FROM 27 US SENATORS
  • RUSYA BİZE NE YAPTI, NE YAPMADI.?
  • JAMES WEBB SPACE TELESCOPE GODDARD SPACE FLIGHT CENTER
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP