TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM

Seçme, Seçilme Ve Oy Kaygısı İle Yapılan İşlerde Maalesef Saygısızlık Ve Hukuksuzlukta Sınır Tanımayanlar Bir de Trabzon'a Yakışanı Yapıyoruz Demiyorlar mı.? İnsan Hayretler İçerisinde Kalıyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK  DEVAM EDİYOR.!

Seçme, Seçilme Ve Oy Kaygısı İle Yapılan İşlerde Maalesef Saygısızlık Ve Hukuksuzlukta Sınır Tanımayanlar Bir de Trabzon'a Yakışanı Yapıyoruz Demiyorlar mı.? İnsan Hayretler İçerisinde Kalıyor.

VERİLEN SÖZLER YERİNE GELMEDİ.!

Daha önceki etkinliklere gelen üst düzey bürokrat ve siyasiler için gelecek, geliyor yolda, az sonra diyerek insanlar akşam saat 20.30'a kadar bekletildiği halde 
Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Mehmet Cahit Turhan, Mustafa Varank ve Trabzon Büyükşehir Belediye Bşk. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Valisi, gibi üst bürokratlar etkinliğe gelmediler.


Vekil Gelecek, Bakan Gelecek, Belediye Başkanı Gelecek, Üst Düzey Siyasiler Gelecek Diye Geciktirilen Etkinlik Açılışı Gecenin Karanlığında Ezan Vaktine Kaldı Ve Bir Yandan Ezan Okunurken, Bir Yandan da Ezanla Yarışırcasına Siyasi Konuşmalar Yapıldı, Uyarı Gönderdik Dikkate Alınmadı.

TRABZON'A YAKIŞANI YAPIYORUZ, YAPACAĞIZ SLOGANIYLA YAPILANLAR..

Ayrıca Esas Daha Büyük Saygısızlık İse Taa Anadolu Yakasından Beykoz Çavuşbaşı'ndan Açılışta Kuran Okutacağız Diyerek, Davet Edilip Çağrılan Hocalara, Geç Oldu Vakit Kalmadı, Diyerek Yüzüstü Bırakıp Kuran Okutmaması oldu.

Trabzon'u Fetheden Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerini Mezarı Başında Hatim Duası ile Anan Arkadaşlarına İhtarname Tebligatı Çekenler aynı kişiler olunca bir kez daha düşünmek gerekiyor, çünkü bunlar, Trabzon'a Yakışanı Yapıyoruz, Yapacağız sloganıyla hareket edenler.

Aynı kişiler 27 Mayısta Genel Kurul Sırasında, Oy Kaygısıyla Salonda Dakikalarca Uzata Uzata Kuran Okutarak Delegeler Üzerinde Manevi Mahalle Baskısı Yapanlar Olunca, İster İstemez Dikkatleri Çekiyor. Camia Bu Durumları Orada Yaşayıp Gördü, Ne Derler Ne Düşünürler Bilemem Ama Hiç Hoş Değil Ve Bu Bir Sivil Toplum Kuruluşu İçin Kötü Bir Durum Ve Kötü Puan..

DURUMU İFADE ETMEK İÇİN, FİYASKO KELİMESİ  BİLE YETERSİZ KALIYOR.

Bir Önemli Konuda Ayrımcılık konusudur. Camiaya hitap eden basın mensuplarına rakip ve düşman gözüyle bakarak canının istediği gibi davranıp küçük görmek, aralarından bazılarını seçerek destekleyip diğerlerini tanımamak akıllı bir iş değil, bu ancak dar görüşlü insanların işidir, TDF bun hep yapıyor ve kendisine yakıştırıyor ama bilinsinler ki Trabzon'a yakışmıyor.!.

Bu durumu gören birisi de çıkıp onlara, beni Trabzon'dan İstanbul'a, eşimle birlikte uçakla götürüp geri göndereceksiniz, İstanbul'da ikmal ve iaşemi karşılayacaksınız, konaklama ve yemeğimi vereceksiniz, yoksa gerisini siz düşünün diyebiliyor. TDF bu teklifi geri çeviriyor fakat buna rağmen otobüste yer olduğu halde ve kafileden olmalarına rağmen uçakla gelenlerin de olduğu iddia ediliyor. Başta TDF Bşk. Yrd. (Beş derneğin başkanı) Sayın Mustafa Durmuş ve bazı davetliler...

YANLIŞ VARSA BİLDİRİM YAPIN DÜZELTELİM...            @#Ökkeş Bölükbaşı ©#MedyaGünebakış

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Eylül.2018 -- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP