ŞAMPİYONLAR KIBRISTA KARŞILAŞTI

TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonu Dernekler Arası Halı saha Futbol Şampiyonası 2015 Enver Yılmaz kupa Şampiyonu Düzköy Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ŞAMPİYONLAR KIBRISTA KARŞILAŞTI

TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonu Dernekler Arası Halı saha Futbol Şampiyonası 2015 Enver Yılmaz kupa  Şampiyonu Düzköy Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi

TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonunun; 2007 yılında  KKTC Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı ve daha sonra 2012 yılında kurulan İskele Trabzonspor kulüp Başkanı Mahmut Kuş ve yönetim kurulu ile başlayan karşılıklı ilişkileri daha sonra Dernek Başkanlığına seçilen  Arif Özbayrak ve Turan Büyükyıldız  yönetimleriyle de artarak devam etmiş ve günümüzde kardeş dernekler durumuna gelmiştir.

Bu sıcak ilişkiler yönetime yeni seçilen Baki Aygünve kulüp Başkanı Ali Kaplan yönetimleriyle de uyum içerisinde   devam ediyor.

DÜZKÖY KIBRISTA

Bu çerçevede; TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kollarının düzenlediği Geleneksel Dernekler arası 5. Halı saha Futbol Turnuvası Enver Yılmaz kupa   şampiyonu olan Düzköy İlçesi ve Bağlı Köyler Derneği futbol takımı ve yöneticileri şampiyonluk ödülü olarak İskele Trabzonspor ile Dostlu maçı yapmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

9 Ocak Cumartesi günü Atatürk havaalanından KKTC Ercan havaalanına uçan Kafilede, Düzköy İlçesi ve Bağlı Köyler Derneği Başkanı ve TDF Yönetim Kurulu Üyesi Kani SAKA, Derneğin futbolcuları, yöneticileri, TDF Başkan Vekili İsmail Şatıroğlu ve TDF Gençlik Kolları Halı saha Turnuva Komitesinden oluşan 24 kişi vardı.

TRABZONLULAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Kafile öğle yemeği için Trabzonlu Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Katip Demir’in davetlisi olarak Salamis Otelde misafir edildi. Öğle yemeğinin ardından  kafile halinde Gazimağusa’ya geçilerek şehir turu yapıldı. Ardından iskele ilçesinde otellerine yerleşen kafile akşam yemeğinin ardından İskele Trabzonspor’un lokalinde Trabzonspor- Adanaspor Türkiye kupası maçını seyretti. Maçın ardından kemençe eşliğinde hoş vakit geçirildi.

10 Ocak Pazar günü sabahında Düzköy Derneğinin futbolcuları, İskele Trabzonspor futbolcuları, İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Katip Demir, KKTC Karadenizliler Eski Başkanı Turan Büyükyıldız, İskele Trabzonspor Başkanı Ali Kaplan, İskele Trabzonspor Eski Başkanı Mustafa Yıldız ve diğer yöneticilerin katılımıyla hep birlikte kahvaltı yapıldı.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ, HEDİYE SUNUMLARI

Kahvaltının ardından gerçekleşen İskele Belediyesi ziyaretinde ; iskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu TDF Başkan Vekili İsmail Şatıroğlu Ve TDF Gençlik Kolları Eski Başkan Vekili Ali Faik Şeker’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür hediyelerini takdim etti. TDF Başkan Vekili İsmail Şatıroğlu da günün anısına İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na hediyelerini takdim etti. Düzköy Derneği Başkanı- TDF Yönetim Kurulu Üyesi Kani SAKA da Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Katip Demir’e hediyesini takdim ettiler.

Belediye önünde çekilen toplu fotoğraftan sonra her iki takım ve yöneticiler dostluk maçının oynanacağı Tatlısu Rauf Raif Denktaş Stadına hareket edildi. Burada misafirleri Tatlısu Belediye Başkanı A.Hayri Orcan karşıladı. Her iki takım oyuncuları, yöneticileri ve Belediye Başkanları ile birlikte sahada çekilen dostluk fotoğraflarından sonra dostluk maçına geçildi.

ÇEKİŞMELİ MAÇI EVSAHİBİ KAZANDI

Maçın ilk dakikalarından itibaren ne kadar çekişmeli geçeceğinin sinyalleri verilmişti. Her iki takımın karşılıklı golleri ile maçın ilk yarısı 2-2 bitti. Maçın 2. Yarısında İskele Trabzonspor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile maçı 5-2 kazanmayı başardı.

Maçın ardından İskele Trabzonspor Başkanı Ali Kaplan Tarafından TDF Heyetine, katılımcılara ve 2 günlük organizasyonda desteği olan belediye başkanlarına günün anısına plaket takdimi yapıldı. Maçın ardından Tatlısu Belediye Başkanı A.Hayri ORÇAN davetlisi olarak hep birlikte yemek yendi. Buradan kaldıkları otele geçen kafile hazırlıklarını tamamlayarak havaalanına hareket etti.

  

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2016 - okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP