ATSO AKADEMİ EĞİTİMLERİ

ATSO Akademi'den İş Dünyasına Hitap Eden 4 Eğitim Daha.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ATSO AKADEMİ EĞİTİMLERİ

 

ATSO Akademi'den İş Dünyasına Hitap Eden 4 Eğitim Daha.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi'nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine bu hafta 4 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi.


ATSO tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen "Markalaşma Çalışmalarına Destek Projesi" kapsamında iki günlük "Marka Yönetimi Eğitimi" düzenleneceğini belirten Budak, ayrıca aynı hafta içerisinde "Dış Pazarda Müşteri Bulma Teknikleri", "Gıda Hijyeni ve Güvenliği", "Enerji Güvenliği Yönetim Sistemi" eğitimlerinin de yapılacağını söyledi.


 Başkan Budak açıklamasında şunları kaydetti:
"Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 'ATSO Akademi' yapılanmamız ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bu hafta da 4 farklı konuda iş dünyası tarafından yoğun şekilde talep edilen eğitimler düzenleyeceğiz.
25 Eylül 2012 tarihinde düzenleyeceğimiz "Dış Pazarda Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi"nde; eğitmen Berke SARPAŞI tarafından katılımcılarımıza; "pazar araştırmasının önemi, maddeleri, dış ticarette doğru konumlandırma, rakip pazarların tespiti, fiyat analizleri, dış pazarda müşteri bulma teknikleri, Kompass Sisteminin tanıtılması, kullanımı ve ICT (İnternet İletişim Teknolojileri)" anlatılacak.


26 Eylül 2012 tarihinde düzenlenecek olan "Gıda Hijyeni ve Güvenliği Eğitimi"nde; eğitmen Semira ÖZEREN tarafından katılımcılarımıza; "gıda güvenliği, gıda kaynaklı enfeksiyon tipi hastalıklar ve zehirlenmeler, hijyenin önemi, temizlik ve hijyen,  kişisel hijyen, kişisel hijyen kuralları, temizlik ve dezenfeksiyonun aşamaları" konularında bilgi verilecek.
27-28 Eylül 2012 tarihlerinde Odamız, Türk Standartları Enstitüsü (TSE ) işbirliği ile düzenlenecek olan  "TS EN 16001 / ISO 50001 Enerji Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi"nde TSE Eğitmeni Sevgi KOCABAŞ tarafından katılımcılara TSE Belgelendirme Prosedürü, enerji verimliliği ile ilgili temel kavramlar, enerji yönetim sistemlerinin ve belgelendirmenin faydaları, TS EN 16001 / TS ISO 50001 serisi standartlarının tanıtımı ve standart maddelerinin yorumlanması konularının üzerinde durulacak.


Marka Yönetimi
"ATSO AKADEMİ" çatısı altında ve 2010 yılı itibari ile başlattığımız "Markalaşma Çalışmalarına Destek Projesi" kapsamında 27-28 Eylül 2012 tarihinde düzenlenecek olan "Marka Yönetimi Eğitimi"nde ise; Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferruh UZTUĞ tarafından katılımcılarımıza; "stratejik marka yönetimi ve organizasyonu, marka kimliği geliştirme, kurum kültürü marka kimliği ilişkisi, marka imajı, marka konumlandırma" konularında bilgi verilecek.
Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz."
Başkan Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO'nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü'nden alınabileceğini sözlerine ekledi.

 

Fatih Bacak, İstanbul –Eylül.2012

http://www.medyagunebakis.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

ATSO Başkanı Budak’tan Emniyet Müdürü Sağlam’a “Antalya” kitapları…

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Çetin Osman Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’a yaptıkları ziyarette ATSO’nun bastırdığı “Antalya” kitapları hediye ettiler.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, son emniyet müdürleri kararnamesi ile Diyarbakır'dan Antalya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Sağlam’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Emniyet Müdürü Sağlam Antalya’nın önemli bir kent olduğunu belirterek üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirtti. Başarının ekip işi olduğunu vurgulayan Sağlam, “Ekip çalışmasını başarabilenler başarılı olur. Biz de Antalya Emniyet Müdürlüğü ekibi olarak ortak bir vizyonla görevimizi yaparsak başarılı oluruz. Önceki görev yerlerimde olduğu gibi Antalya’da da sosyal projelere önem vereceğim. Dezavantajlı bölgelerdeki ailelerimizi, gençlerimizi, çocuklarımızı kazanmak için eğitim çalışmalarına önem vereceğiz. Ben Diyarbakır’da göreve başladığımda ‘bana hoş geldine gelecek olanlar çiçek yerine kitap getirsinler’ demiştim. Bir süre sonra bu önerim bir kampanyaya dönüştü ve o yöreye 33 kütüphane kazandırdık. Umarım Antalya’da da bu anlayışla okullarımıza yeni kütüphaneler kazandırır, mevcutları zenginleştiririz” dedi.

  

Budak: Antalya’mız dünyadaki en güvenli şehirler arasındadır.

ATSO Başkanı Budak da Emniyet Müdürü Sağlam’a ATSO’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antalya’nın yoğun göç alan bir kent olduğuna dikkat çeken Budak, “Antalya nüfusuna ek olarak kentimiz yılda 11 milyon turist ağırlıyor. 2. konutları nedeni ile gelenleri ve ülke içinden gelenleri de bu rakama eklersek emniyet müdürlüğümüzün hizmet verdiği nüfusun TUİK tarafından ilan edilen resmi rakamın çok üzerinde olduğunu görüyoruz. Emniyet teşkilatımız bu zor görevi bugüne kadar en iyi şekilde yaptı, bundan sonra da başarılı çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

Antalya’nın Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olduğuna ve Emniyet teşkilatının güvenliği sağlamadaki başarısının Türkiye’nin imajı için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Budak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Araştırmalara baktığımızda turizmin birinci önceliğinin güvenlik olduğunu görüyoruz. Antalya’mız da dünyadaki en güvenli şehirler  arasında üst sıralarda yer almakta. Ülkemizin turizm başkentinde son derece önemli bir görevi üstlendiniz. Önceki görev yerlerinizde üstün başarılarınızın olduğunu biliyoruz.  Yeni görevinizde de bu başarınızı sürdürmeniz aynı zamanda ülke turizmine de hizmet olacaktır.

Bugüne kadar emniyet müdürlüğümüz ile birlikte birçok projeyi başarıyla yürüttük. Sizin sosyal projelere de özel önem verdiğinizi biliyoruz. Biz Oda olarak her konuda emniyet müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Sağlam’a “kitap çağrısı” ve duyarlılığı dolayısıyla teşekkür eden Budak, Emniyet Müdürlüğü’nce okullara gönderilmesi için ATSO yayınlarından oluşan çok sayıda kitap verdi.

Budak ayrıca, Emniyet Müdürü Sağlam’a ATSO tarihini ve Antalya ekonomisinin gelişimini anlatan “Geçmişten Günümüze ATSO”  kitabı ile birlikte yine ATSO tarafından yayınlanan Araştırmacı Hüseyin Çimrin’in iki ciltlik “Bir Zamanlar Antalya”, Araştırmacı Giray Ercenk’in “Dünden Bugüne Döşemealtı” ve “Su Saklama Yapıları” kitaplarını hediye etti.

 

Fatih Bacak,  İstanbul –Eylül.2012

http://www.medyagunebakis.com/

TDFAJANS – Toplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

Diğer Haberler

  • İSTANBUL’UN YILDIZLARI TRAFİKTE MUTLULUK DAĞITIYOR
  • GELENEKSEL PERPA ŞİİR GÜNLERİ
  • DÜNYA ANADİL GÜNÜ & BİLİNMEYEN DİL KOMEDİSİ
  • GÖNLÜMDE AÇAN AKÇİĞDEM
  • SERKAN BAYER RESİM SEVERLERLE BULUŞUYOR.!
  • 100.YIL PLATFORMU *CUMHURİYET VE KADIN* ETKİNLİĞİ
  • 100.YIL PLATFORMU ÖĞRETMEN KONFERANSI
  • DOKUN ve BAK
  • DARÜŞŞAFAKA ÖĞRENCİLERİ “J.U.C. AWARDS” dan 13 ÖDÜL ALDI
  • CAHİT ARF ve YAPAY ZEKÂ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP