KARATECİLERİN BALKAN ÇIKARMASI

Türkiye, Sırbistan’ın Kragujevac şehrinde 29-31 Mart tarihlerinde düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’na 134 sporcuyla katıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KARATECİLERİN BALKAN ÇIKARMASI

Türkiye, Sırbistan’ın Kragujevac şehrinde 29-31 Mart tarihlerinde düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’na 134 sporcuyla katıldı.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, 13 ülkenin katılacağı şampiyonada hedefin zirve olduğunu söyledi.

 

Şubat ayında Konya’da düzenlenen Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Şampiyonası’nda 11 altın madalya kazanarak genel sıralamada birinci olan Türk karatesi, hafta sonunda Sırbistan’da yeni bir sınav verecek. 29-31 Mart tarihlerinde Sırbistan’ın Kragujevac şehrinde düzenlenecek organizasyona Türkiye, yıldızlar, ümitler, gençler ve 21 yaşaltı kategorilerinde toplam 134 sporcuyla katıldı.

17. kez düzenlenecek Balkan Şampiyonası’nda evsahibi Sırbistan ve Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Makedonya, Yunanistan, Macaristan, Karadağ, Romanya ve Slovenya mücadele etti.

 

DÖRT OTOBÜSLE YOLA ÇIKTILAR

Balkan Şampiyonası’na katılacak Türk kafilesi dört otobüsle yola çıktı. Toplam 134 sporcu ve 33 antrenörden oluşan kafile 20 saatlik yolculuk sonrası Kragujevac’a vardı.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı, Balkan Şampiyonası’nda hedefin her zaman olduğu gibi şampiyonluk olduğunu söyledi. Genç sporcuları küçük yaşlardan itibaren uluslar arası müsabakalara hazırlamak için kalabalık bir ekiple organizasyona katılacaklarını belirten Delihasan “Büyükler kategorisindeki başarılı sonuçları sürdürmek için Türk karatesinin geleceği olan yıldızlar ve gençlere de yatırım yapıyoruz” dedi.

  

Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı takımlarının teknik sorumluları Nejmi Alkan ve Cengiz Çınar da Balkan Şampiyonası’na yedek ağırlıklı bir kadroyla katılacaklarını ifade ederek “Ama bu kadroyla da amacımız 13 ülke arasında en yüksek madalya sayısına ulaşmak” dedi.

 

 

 

Fatih Bacak,  Antalya – Nisan.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Nisan.2013

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP