MURATPAŞA ÇAĞLAYAN SPOR SALONU AÇILDI

Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu Düzenlenen Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MURATPAŞA ÇAĞLAYAN SPOR SALONU AÇILDI

Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu Düzenlenen Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi. 

Dev açılışa Muratpaşa Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı’nın kazandığı Türkiye Kupası ile diğer spor branşlarında kazanılan başarılar damga vurdu.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen sevgi gösterileri ve “Halkçı Başkan”, “Süleyman Evcilmen onurumuzdur” sloganlarıyla karşılandı. Açılış töreni Seans Dans Okulu’nun dans gösterisiyle başladı.

TÜRKİYE KUPASI’NI TESLİM ALDI

Muratpaşa Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı’nın kazandığı Türkiye Kupası’nın damga vurduğu açılışta, Başkan Evcilmen başarılı sporculara madalya taktı. Bayan Hentbol Takımı Türkiye Kupası’nı Başkan Evcilmen’e teslim etti. Muratpaşa Belediyespor Kulübü’nün Hentbol, Basketbol, Futbol Takımlarının kazandığı kupalarla dolan sahneyi gösteren Başkan Evcilmen, “Arkadaşlarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor” dedi.

TESİS YAPMAK ÖNEMLİ

Sporun temel kuralları içinde malzeme, eğitmen ve sporcunun önemine dikkat çeken Başkan Evcilmen, “Hepsinden daha çok önemli olan tesislerdir. Bugün Antalya’da hentbolun kalbini attıran, Avrupa’da göğsümüzü kabartan bu arkadaşlarımıza tesislerimizin koyduğu katkı son derece önemlidir.  Bu tesislerde Antalya Şampiyonu, Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonu takımlar ile gençler yetiştiriyoruz.  3 bin 500 lisanlı sporcumuz var. Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulmasının ön koşulu spor yapmaktır. Bunun için de tesis yapmak gereklidir” diye konuştu.

BAKANLIK YAPMIYOR

Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalya’ya yapılan tesisleri sayan Başkan Evcilmen, “2’inci salonumuzu bugün açıyoruz. Tam olimpik yüzme havuzunu da önümüzdeki haftalarda hizmete açacağız.  Bunlar gençlerin spor yapma olanaklarını ortaya koyacak tesisler. Bu görevler bizim değil, bakanlıkların ama onlar yapmıyor. Tesis yapmak gerekiyordu. Onu yaptım. Bu salon gençlerimize armağan olsun” dedi.

EVCİLMEN’E TEŞEKKÜR

En büyük yatırımın gençlere ve çocuklara yapılan hizmetler olduğunu kaydeden Çağlayan Mahallesi Muhtarı İbrahim Efe, “Çok kıymetli başkanımız Sayın Süleyman Evcilmen’in gençlerimize armağan ettiği spor tesisleri için kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Muratpaşa Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcularıyla dolan sahnede Başkan Evcilmen ve davetliler Çağlayan Spor Salonu’nun açılış kurdelasını keserek tesisi hizmete açtı. 

 

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP