ANTALYA DUACI KAMPI

Antalya Duacı Kampı Başladı

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANTALYA DUACI KAMPI

Antalya Duacı Kampı Başladı

Gençlik Spor Bakanlığının faaliyet programında yer alan 1’inci Dönem Yaz Kampı Antalya Duacı’da başladı. Kamp açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken katıldı

 

Güçlü Yarınlar İçin Duacı Doğa Kampındayız

Antalya Duacı Kampı Türkiye’nin her yerinden gelen 17- 22 yaş grubu gençlerin katılımıyla  başladı. Kamp açılışına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken kampçı geçlerle tanışıp sohbet etti. Ayrıca Tüzken, “Kampta yemeklerin açık büfe olduğunu ve Lezzetli tatlarıyla Akdeniz mutfağının  gençlere tanıtıldığını” söyledi.

Tüzken, “Gençlik Spor Bakanlığımızca düzenlenen Yaz Kamplarında gençleri doğudan batıya, Kuzeyden güneye  buluşturmak, kaynaştırmak, onlara sahip olduğumuz tüm doğal güzellikleri anlatmak, değerlerimizle yaşamasını anlatmak için düzenlediklerini” kaydetti. 

Antalya Duacı Doğa Kampı faaliyetler

Antalya Duacı Doğa Kampı faaliyetleri içinde, boya topu, paintball, deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, geziler, halk oyunları, ip parkuru, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mini golf, rafting, sokak oyunları, tırmanma duvarı, tiyatro ve müzik yer alacak. Antalya gezi programının ilk açılışı 2 grup halinde Manavgat Şelalesi ve yat gezisi, Olimpos Fasilis gezisiyle başladı. Açılış programının sonunda gençlere, tişört ve şapka dağıtıldı.

 

 

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP