WORLD MEDİGAMES ANTALYA

DİŞ HEKİMLERİ ODASI YENİLGİSİZ ŞAMPİYON.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DİŞ HEKİMLERİ ODASI YENİLGİSİZ ŞAMPİYON.!

Diş Hekimleri Odası... Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligi’nde... Yenilgisiz Şampiyon..!.

 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Lig müsabakaları Antalya-Muratpaşa Point Bowling Masa Tenisi Salonu’nda sona erdi.

 

2015-2016 sezonu Antalya Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligi'nde;

 Aksin Sinemaları, Halk Sağlığı, Çevre Sağlığı, Manavgat Özel Toros Sema, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, Manavgat Devlet Hastanesi, Eczacı Odası, Antalya Barosu, Diş Hekimleri Odası,  Kumluca Devlet Hastanesi takımlarının mücadele ettiği, hem üst sıralarda hem de alt sıralarda zevkli, son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlar sonunda Antalya Diş Hekimleri Odası Masa Tenisi Takımı, Kürşat Çavuşoğlu, Kader Dönmez, Burhan Yazar ve Ertürk Yazar'dan oluşan kadrosuyla tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 

İkinciliği Aksin Sinemaları, üçüncülüğü Halk Sağlı, dördüncülüğü Manavgat Özel Toros Sema takımı kazandı. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligi ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve sporculara madalya verildi.

 

Türkiye Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil etme hakkını kazandılar

Antalya Diş Hekimleri Odası ve Aksin Sinemaları  takımları Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil etme hakkını kazandılar.

 

 

WORLD MEDİGAMES ANTALYA

Dünya Medigames - Tıp ve Sağlık Oyunları Hazırlıkları Sürüyor

 

Takım kaptanı Kürşat Çavuşoğlu:

“Takım ruhuyla oynadık, birlikte büyük bir başarıya imza attık, sevinçliyiz. Geçen sene Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştık. 

Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Tertip Komitesi’nde yer alan Turgay Albayrak ve Cüneyt  Köksal’ın  şampiyonanın gerçekleşmesi için gösterdikleri fedakârlık, üstün gayret ve çaba takdire şayandı. 

Bu şampiyona benim için Slovenya'nın Maribor kentinde 28 Mayıs – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 37.Dünya Medigames - Tıp ve Sağlık Oyunları'na bir hazırlık niteliğindeydi.

Antrenörüm Yahya Gürcüm nezaretinde Sağlık Oyunları’na çalışmalarımı yoğun tempoda  sürdürüyorum. Hedefim ülkeme 5.kez altın madalya kazandırmak” diye ifade etti.


Fatih Bacak, Antalya –  Mart.2016 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya –  Mart.2016 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP