KOÇ SPOR FEST HEYECANI

Koç Spor Fest Heyecanı, 16-17 Nisan’da Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde.!.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KOÇ SPOR FEST HEYECANI


Koç Spor Fest Heyecanı, 16-17 Nisan’da Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde.!.


Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in bahar etabı 16 Nisan’da Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde başlıyor. Sahalara taşıdığı fair-play ve dayanışma ruhu ile rotasındaki 7 şehire olimpiyat havası getirecek olan Koç Spor Fest’in bahar etabı boyunca 26 bin sporcu 57 branşta mücadele edecek.

Antalya’nın ardından Aydın, Balıkesir, Ankara, Ordu ve Elazığ ile devam edecek Koç Spor Fest’te bu yılki büyük finallere Adana Çukurova Üniversitesi ev sahipliği yapacak.

Koç Spor Fest’in sahnesinde ise bu yıl da Şebnem Ferah olacak.

Koç Holding’in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturduğu, Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest, 13’üncü yılına Erzurum’da gerçekleştirilen Kış Oyunları’nın ardından bahar etabı ile devam ediyor.

2009 yılında Türkiye Üniversite Spor Oyunları’nın resmi sponsorluğunu üstlenen Koç Holding, bu yıl da Koç Spor Fest ile rotasındaki 7 ile olimpiyat ruhunu taşıyacak.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 26 bin üniversiteli sporcunun yarışacağı heyecanlı müsabakalara sahne olan Koç Spor Fest’in müzik ayağında bu yıl da Şebnem Ferah yer alıyor. Yeni albümü “Parmak İzi”ni ilk defa seslendirecek Şebnem Ferah ile birlikte Doğukan Manço da DJ performansı ile üniversitelilerle buluşacak.Koç Spor Fest programına bu yıl eklenen seminerler dizisi “KSF Talks” kapsamında ise üniversiteli gençler, Koç Topluluğu Üst Düzey Yöneticileri ve alanında uzman birçok isimden teknoloji, spor, müzik, iş dünyası, pazarlama ve iletişim alanlarında trendleri dinleme fırsatı bulacak.

Koç Spor Fest’in bahar etabı, 16-17 Nisan tarihlerinde Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde voleybol ve okçuluk müsabakalarıyla başlıyor. 

Antalya’nın ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde 19-20 Nisan’da basketbol ve badminton,

 24 Nisan’da Balıkesir Üniversitesi’nde salon futbolu, triatlon ve briç müsabakalarıyla devam edecek. 

Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde 26-27 Nisan’da düzenlenecek basketbol, oryantiring ve frizbi şampiyonalarının ardından bir sonraki rota 30 Nisan’da Ordu Üniversitesi’nde hentbol şampiyonası olacak. 

3-4 Mayıs’ta Elazığ Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek voleybol yükselme grubu maçları, karate müsabakalarının ardından heyecan, 

Final ili olan Adana Çukurova Üniversitesi’ne taşınacak.

Büyük finaller Adana Çukurova Üniversitesi’nde.!

26 bine yakın sporcunun mücadele edeceği Koç Spor Fest’in final müsabakaları Adana’da gerçekleşecek. 5 bini aşkın sporcunun yüzme, atletizm, jimnastik, masa tenisi, voleybol, hentbol, futbol, basketbol, dağ bisikleti, spor tırmanışı, açık yüzme yarışı alanlarında mücadele edeceği büyük finaller, 6-13 Mayıs tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi’nde yapılacak.

2018 KOÇ SPOR FEST ROTASI:

16-17 Nisan 2018, Antalya Akdeniz Üniversitesi

Voleybol, Okçuluk Müsabakaları

19-20 Nisan 2018, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Basketbol, Badminton Müsabakaları

24 Nisan 2018, Balıkesir Üniversitesi

Salon Futbolu, Triatlon, Briç Müsabakaları

26-27 Nisan 2018, Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Basketbol, Oryantiring, Frizbi Müsabakaları

30 Nisan 2018, Ordu Üniversitesi

Hentbol Müsabakaları

3-4 Mayıs 2018, Elazığ Fırat Üniversitesi

Voleybol Yükselme Grubu Maçları, Karate Müsabakaları

7-8 Mayıs 2018, Adana Çukurova Üniversitesi

Yüzme, Atletizm, Jimnastik, Masa Tenisi, Voleybol, Hentbol, Futbol, Basketbol, Dağ Bisikleti, Spor Tırmanışı, Açık Yüzme Yarışı Şampiyonaları

KOÇ SPOR FEST HAKKINDA:

İlk senesinde üniversite spor oyunlarında branş sayısı 12 iken, son yıllarda bu sayı 57’ye yükseldi.

400 tedarikçi ve 250 kişiden oluşan saha ekibiyle dev bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Ekipte üniversiteli gençler de istihdam ediliyor.

Spor, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest kapsamında yıl boyunca devam edecek müsabakalara 26 bine yakın sporcunun katılması beklenirken, bu yıl Adana’da 11 branşta gerçekleştirilecek büyük final müsabakalarında ise 5.000’i aşkın sporcu yarışacak.

Koç Topluluğu Şirketleri Arçelik, Aygaz, Beko, Ford, Ford Otosan, Ford Trucks, Koçtaş, Opet, Setur, Tüpraş, Bilkom, Grundig, Tat, Sek, Tanı, Avis, Fiat ve Yapı Kredi de düzenledikleri çeşitli etkinliklerle Koç Spor Fest’e destek veriyor.

Proje çerçevesinde UNWomen, Turmepa, Çevko, Toplum Gönüllüleri Vakfı, HeForShe gibi birçok sivil toplum kuruluşuyla iş birliği yapılarak sahada öğrencilere sosyal sorumluluk odağında farklı içerikler de sunuluyor.

Festival kapsamında bu sene 7 farklı şehirde, Koç Topluluğu üst düzey yöneticilerinin ve alanında uzman isimlerin, üniversite gençliği ile bir araya geleceği “KSF Talks” isimli seminer ve paneller serisi düzenlenecek.


 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Fatih Bacak, AntalyaNisan.2018 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP