GLORIA OLYMPIC ARENA

Türkiye’nin En Büyük Spor Kompleksi Glorıa Olympıc Arena Açılıyor

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ

GLORIA OLYMPIC ARENA AÇILIYOR

Türkiye’nin En Büyük Spor Kompleksi

Glorıa Olympıc Arena Açılıyor

Özaltın Holding’e ait Gloria Hotels & Resort’un, Antalya Belek’te 4.700 m2 alan üzerine kurulacak olan Türkiye’nin en büyük spor kompleksi projesi Gloria Olympic Arena’nın temelleri Mayıs 2013’te atılıyor.

Grubun Ekim 2014’te hizmete açılması planlanan Avrupa standartlarındaki projesi, Türkiye turizm ve spor camiasına büyük değer katacak.

Özlatın Holding, Gloria Hotels & Resorts ile öncülüğünü yaptığı Türk misafirperverliği ve hizmet kalitesine, yeni projesi Gloria Olympic Arena ile yeni bir boyut kazandırıyor. Gloria Olympic Arena, Antalya havalimanına 40km uzaklıkta, Akdeniz’in eteklerinde doğayla iç içe 4.700m2 alan üzerine konumlanacak.

Olimpiyatlara hazırlanan sporculara kamp imkânı sağlayacak Avrupa standartlarındaki dev tesis, Türkiye spor turizmine büyük katkı sağlayacak.

Gloria Olympic Arena, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve raket oyunları, jimnastik, boks, dövüş sanatları, dans ve halter sporlarının yanı sıra, açık alanda farklı boyut ve teknik özelliklere sahip 5 adet havuz, koşu alanları, parklar, bisiklet parkuru, mini golf sahası, tenis kortları, tırmanma tesisi ve çok amaçlı kullanıma açık yeşil alanları ile hizmet sunacak.

Tesisin bünyesinde bulunacak 1500 seyirci kapasiteli atletizm stadyumu ise, atletizm sporcuları için eğitim alanı olarak kullanılmasının yanı sıra, turnuvalara ev sahipliği yapacak. Yüksek teknik standartlarda donatılacak Gloria Olympic Arena, bünyesinde bulunacak konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap verecek.

Futbol ve golf sporunun gözde kamp merkezi Antalya, Ekim 2014’te hizmete açılacak Gloria Olympic Arena ile tüm spor branşlarının tercihi bir lokasyon olacak. Özaltın Holding, yine Antalya Belek’te bulunan ve hizmet kalitesiyle öne çıkan Gloria Hotels & Resorts’un yanında konumlanacak yeni projesi Gloria Olypic Arena ile Türkiye için yine bir ilke imza atacak.

Gloria Hotels & Resorts Hakkında:

Akdeniz’in Toros Dağları ile buluştuğu noktada 2.122 dönümlük benzersiz bir doğa zenginliğin ortasında kurulu olan Gloria Hotels & Resorts;  1997’de Gloria Golf Resort, 2001’de Gloria Verde Resort ve 2007’de Gloria Serenity Resort ile konfora dair en ince detayların düşünüldüğü bir yaşam alanı sundu. Gloria Serenity Resort; sıra dışı mimarisi, özenli dekorasyonu ve farklı ambiyanstaki konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil sunuyor.  500 metrelik enfes bir kum şeridinde, 515 odası bulunan Gloria Golf Resort’te ailenizle baş başa unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Çam ormanları içerisindeki 293 odalı Gloria Verde Resort’te “Asklépion SPA & Thalasso”da deniz suyu ile uygulanan sağlık ve güzellik terapilerini deneyimleyebilirsiniz. Gloria Hotels & Resorts özgün dekorasyonlu restoranlarıyla her gün farklı bir ülkenin mutfağını keşfedeceğiniz eşsiz yemekler vaat ediyor. Gogi Kids Club’da Gogi Fun Jungle ve VIM (Very Important Minis), Gogi Junior, Gogi Mini’den oluşan özel çocuk alanlarında her yaş grubuna hitap eden eğlence dolu aktivitelerle çocuklar, profesyoneller eşliğinde güvenli bir ortamda tatilin tadını çıkarıyor. Gloria Convention Center, yüksek kalitedeki teknik altyapısı ve özel salonlarıyla her türlü seminer, workshop ve kongre organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor.

www.gloria.com.tr

 

Fatih Bacak,  Antalya Aralık.2012 http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

Diğer Haberler

  • DAR KORİDOR: LİBERALİZMİN LİBERAL ISLAHI
  • S-400’LERİN ALTINDA YATAN KORKUNÇ GERÇEK.!
  • TÜRKİYE'NİN SUDAN’DA KİRALADIĞI ARAZİLER TEHLİKEDE
  • EKONOMİDE KENDİNİ BEĞENMİŞLİK
  • ŞEKERDE BÜYÜK OYUN VE TEHLİKE
  • ASGARİ ÜCRETİN ADI İNSANCA ÜCRET OLSUN
  • YENİ VERGİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.!
  • STAGFLASYON.? RESESYON.? POLİTİKA FAİZİ.?
  • ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE BÜYÜYOR.
  • TÜRK TELEKOM SOYGUNU HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP