ATSO BAŞKANI ÇETİN OSMAN BUDAK

Osman Budak, bugün yapılan seçimlerde 127 meclis üyesinden 73’ünün desteğini alarak yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ATSO BAŞKANI ÇETİN OSMAN BUDAK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, bugün yapılan seçimlerde 127 meclis üyesinden 73’ünün desteğini alarak yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda yapılan seçimler sonunda ATSO Yönetim Kurulu şöyle oluştu;
Çetin Osman Budak (Başkan), Davut Çetin, Mustafa Yılmaz, Yusuf Hacısüleyman, Erol Erkan, Ömer Dinç, Hüseyin Barut, Ethem Tayfun Kavukcu, Mustafa İssi, Ali Bahar, Ayhan Kızılsavaş.

 

ATSO MECLİS BAŞKANLIĞI’NA İZZET BAYAR

ATSO - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı seçimi bugün ATSO Meclis Salonu’nda yapıldı. En yaşlı üye sıfatıyla Erdal Tontu’nun açtığı mecliste, başkanlık için İzzet Bayar ve Tahsin Aksoy başkan yardımcılıkları için Nilay Akbaş, Süleyman Özer, Mücahit Turgut, Cem Onay, Divan Katip Üyeliği için ise Rifat Çelik aday gösterildi.


ATSO’nun 127 Meclis Üyesi’nde 122’sinin oy kullandığı seçimlerde 65 oy alan İzzet Bayar ATSO Meclis Başkanı oldu. Başkan Yardımcılıklarına Nilay Akbaş ve Süleyman Özer, Divan Kâtip Üyeliğine ise Rifat Çelik seçildi.
ATSO Meclis Başkanı Bayar; Hep birlikte ortak hedef doğrultusunda kenetlenmek mecburiyetindeyiz
ATSO Meclis Başkanı İzzet Bayar göreve seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, 131 yıllık mazisi bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis başkanı seçilmesinden dolayı onur duyduğunu söyledi.

 
ATSO Meclis üyelerine teşekkür eden Bayar, “Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisinde 4 yıl hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Seçim geride kaldı artık onunla ilgili yorum yaparak vakit kaybetmeyelim. Çünkü dünya şehri diye gururla adını söylediğimiz bu şehir her birimize ayrı ayrı çok ağır bir sorumluluk yükledi. Her meclis üyesi arkadaşımın bu bilinç doğrultusunda hareket edeceğine inancım tamdır. Laf ya da kişilerle uğraşmak yerine hep birlikte ortak hedef doğrultusunda kenetlenmek mecburiyetindeyiz. Bu çatı altında olan herkesin ortak hedefi; inanmak, güvenmek ve başarmak olmalıdır.” dedi.


EXPO 2016 BÖLGE İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT
Antalya'nın önünde EXPO 2016 gibi önemli bir fırsat bulunduğunu belirten Bayar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu sadece Antalya için değil bölgemizin kalkınmasına ve tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayacak büyük bir projedir. Buradan EXPO 2016’nın Antalya'mıza kazandırılmasında emeği geçen herkese huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bugün dünyada ülkelerin tanıtımından önce şehirler ön plana çıkmaktadır. İstanbul, Madrid, Barcelona, Londra, Roma, Tokyo, Paris gibi daha birçok şehir şu anda ülkelerinden önce tanınmakta ve o ülke tanıtımına olduğu kadar o ülkenin ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Antalya sadece kitle turizmi olarak değil Fuar, Sağlık, Spor Müsabakaları ve Kongre Turizmi gibi pek çok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapabilecek kalitedir. Şöyle ki; alt yapısıyla, yetişmiş beyin gücüyle ve en önemlisi bu konuya kenetlenen insanıyla hazır durumdadır ve pek çok şehirden öndedir.
İlimizin ve Bölgemizin kalkınmasında önemli bir misyon üstlenen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bizlere çok önemli görevler düşmektedir.

Bu bilinçle hareket ederek Antalya'mızın bir dünya markası olması için hep birlikte çaba gösterelim. Birbirimizin fikrine, görüşüne bugün dünden daha çok ihtiyacımız var. İnanalım ve başaralım. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır.
Bu meclis çatısı altında ayda bir defa toplantıya katılanlar olarak değil, proje üreten bunu tartışan ve geliştiren kişiler olmak durumundayız.”


Ortak akıl ve sinerjinin bu çatı altında vücut bulmalı
Meslek komitelerinde müzakere edilen konuların Yönetim Kurulu tarafından titizlikle değerlendirildikten sonra Meclis Gündemine alınmaya devam edeceğini ifade eden İzzet Bayar,
“Meslek komitelerimizde tartışılan konuların meclis üyesi arkadaşlarım tarafından iyi irdelenerek ve çözüm önerileriyle birlikte getirilmesinde fayda görüyorum. Üyelerimiz yaşadıkları problemleri en iyi bildikleri kadar en kalıcı çözümü de birlikte getireceklerini düşünüyorum. Benim söylemek istediğim şudur; yeni fikirlerin ve önerilerin sayısının arttırılması, ortak akıl ve sinerjinin bu çatı altında vücut bulmasıdır.
Bizler sadece 30 bin üyeyi değil, bölgemizi temsil ediyoruz. Siz değerli çalışma arkadaşlarım da benimle aynı görüşte olduğuna inanıyorum. Kendi içimizde olduğumuz kadar diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ve kamu kurumlarıyla da ilişkilerimizin her zaman sıcak tutulmasında fayda görüyorum. Hepimizin tek vücut, tek ses olarak birlikte hareket etmesi gereğini bir kez daha vurguluyorum.

Bizlerden önce görev yapan yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri üstün gayretleriyle bu kurumu bugünlere getirdi. Bizden önce görev yapan ve hayatta olmayanları rahmetle anıyor, hayatta olanlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni çalışma döneminin Ülkemize, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına ve hepimize hayırlı olmasını diler, başarı dileklerimle saygılar sunarım” diye konuştu.



Fatih Bacak,  Antalya – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Mayıs.2013

 

Rakı İçerek Yapılanı,

Ayran İçerek Yıktılar..!.  Bekir Coşkun

 

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!"

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi.!.!”

 

Diğer Haberler

  • DAR KORİDOR: LİBERALİZMİN LİBERAL ISLAHI
  • S-400’LERİN ALTINDA YATAN KORKUNÇ GERÇEK.!
  • TÜRKİYE'NİN SUDAN’DA KİRALADIĞI ARAZİLER TEHLİKEDE
  • EKONOMİDE KENDİNİ BEĞENMİŞLİK
  • ŞEKERDE BÜYÜK OYUN VE TEHLİKE
  • ASGARİ ÜCRETİN ADI İNSANCA ÜCRET OLSUN
  • YENİ VERGİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.!
  • STAGFLASYON.? RESESYON.? POLİTİKA FAİZİ.?
  • ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE BÜYÜYOR.
  • TÜRK TELEKOM SOYGUNU HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP