ANSİAD YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİ

Ansiad Başkanı Eroğlu Antalya için İşbirliği Öneren Protokol Ziyaretleri Yaptı...

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANSİAD YENİ YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİ

Ansiad Başkanı Eroğlu Antalya için İşbirliği Öneren Protokol Ziyaretleri Yaptı

 

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) yeni yönetim Kurulu Ali EROĞLU Başkanlığında ildeki kamu kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ziyaretlerini sürdürdü. ANSİAD Başkanı Ali EROĞLU ziyaretlerde kent için işbirliği önerdi, işadamları olarak Antalya'nın sorunlarının çözümünde görev istediklerini bildirdi.

 

GARNİZON KOMUTANI TUĞGENERAL KEMAL KORKMAZ

Ali EROĞLU başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri 3. Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal KORKMAZ'ı makamında ziyaret ederek Türkiye'nin en önemli gündemini oluşturan ve ülkenin gelişmesine engel teşkil eden terör konusunda endişelerini dile getirerek, bu konuda çözüm arayışlarını desteklediklerini bildirdiler.

Tuğgeneral KORKMAZ da, ülke kalkınmasında ve sorunların çözümünde işadamlarına büyük görevler düştüğünü belirterek, terör sorununun en kısa sürede çözüme ulaştırılacağına inandığını dile getirdi.

 

KOSGEB MÜDÜRÜ KAZIM AKGÜN

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB'in Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım AKGÜN'ü ziyaret eden Ali EROĞLU Başkanlığındaki ANSİAD heyeti bölgedeki KOSGEB destek projeleri hakkında bilgi aldı. Kazım AKGÜN, geçen yıl 2 milyon olan bütçesinin ek ödenekle 2,2 milyona çıkarıldığını ve Antalya'nın destek verilen proje sayısı itibariyle Türkiye'nin 19. ili iken 12. sıraya yükseldiğini söyledi.

ANSİŞAD Başkanı Ali EROĞLU da KOBİ'ler açısından KOSGEB'in önemine değinerek “destek verilen projelerin iyi seçimi ve verimli kullanımı çok önemli. Desteğim katma değer yaratacak projelere aktarılmasını da önemsiyoruz” diyerek KOSGEB'e her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA SAĞLAM

Ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa SAĞLAM'ı ziyarette konuşan Ali EROĞLU, toplumun sorunlarının çözümüne duyarlı olduklarını dile getirerek, “Ortak projelere ve uyguladığınız projelere katkı vermek isteriz. Her türlü işbirliği önerilerinize açığız. Güvenlik ve huzur bu kentte yaşayan herkes için elzem. Ancak kamu bazen tek başına yeterli olmuyor. Taşın altına elimizi sokmaya her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Emniyet Müdürü Mustafa SAĞLAM da, ANSİAD'ın bu konudaki duyarlılığını takdirle karşıladığını ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, “iş dünyasının başta üretim ve ihracat artışı olmak üzere elde edeceği başarı tüm ülkeye ve özellikle de kamu hizmetlerine yansıyacaktır. Bu yüzden işadamlarımızın sorunlarının çözümü öncelik taşır” diye konuştu.

 

BARO BAŞKANI Av. ALPER TUNGA BACANLI

ANSİAD Başkanı Ali EROĞLU, göreve bir süre önce gelen Antalya Baro Başkanı Av. Alper Tunga BACANLI'yı ziyaretlerinde ANSİAD üyelerinin Hukuk Fakültesi'nin kuruluşunda Baro ile birlikte ortak hareket ederek başarılı bir sonuç elde ettiklerini belirterek, “Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı konularında sıkıntılar var. Kamuoyunun büyük bir bölümü Anayasa'nın değişmesini istiyor. Yargı yavaş işliyor. Bu tür sorunların behemehal çözümü gerekiyor. Bir sivil toplum örgütü olarak sorunların çözümü yönünde birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Baro Başkanı BACANLI da, hükümetin başkanlık sistemini dayatan bir Anayasa değişikliği düşündüğünü belirterek, “Büyükşehir Yasası alel-acele meclisten geçti. Başkanlık sisteminin temelleri bu yasa ile atıldı. Ülke 7 ayrı eyalete bölünüyor. Kamuoyu gerçekten böyle bir değişiklik mi istiyor? Bu anlamda Anayasa değişmeli mi? tartışmalıyız” dedi.

 

CUMHURİYET BAŞSAVCISI HÜSEYİN BAŞ

ANSİAD Yönetim Kurulu üyeleri günün son ziyaretini Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin BAŞ'a yaptı. Ülke kalkınmasında işadamlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen Başsavcı BAŞ, iş dünyasının sivil toplum örgütlerini de bu anlamda önemsediğini dile getirdi. BAŞ, Antalya'da işlenen suçlarla ilgili kısa bilgiler verdi ve cezaevlerinin durumunu anlattı. Cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülerin üretime katkı vermeleri için çaba harcadıklarını ve atölyeler kurduklarını söyleyen BAŞ, bu konuda işadamlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

ANSİAD Başkanı Ali EROĞLU da, Antalya cezaevinde daha önce başarılı bir proje uyguladıklarını belirterek, her tülü sorunun çözümünde işbirliği önerisini tekrarladı. Çek Yasası'nda yapılan değişikliğin iş dünyasını olumsuz yönde etkilediğini dile getiren EROĞLU, Başsavcı Hüseyin BAŞ'a Antalya'da ön plana çıkan sektörler hakkında da bilgi verdi.

 

 

 

Fatih Bacak,  Antalya Şubat.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Şubat.2013  

Diğer Haberler

  • DEPREM VE GELECEK KAYGISI
  • MAORİLER KADAR OLAMADIK.!
  • *KRONOMETRE SIFIRLANDI* ‘MI.?
  • AKTİVİST GAZETECİDEN SAMİMİ İTİRAFLAR.!
  • SEVAP KAZANMANIN YOLLARI
  • SEVGİ GÜNÜNDE BİR VEDA…
  • PAHA BİÇİLEMEZ SİHİRLİ TOHUMU KİM EKECEK
  • NEDİR BU 3.DALGA İLİŞKİLER.?
  • BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!
  • TÜRK SOLU BUGÜNKÜ KADAR DÖNEK ÇIKARMADI.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP