CÖMERTOĞLU COM.TR TUŞŞ..!

AKTOB 2011 yılı olağan Genel Kurulu 7 ocak 2012 cumartesi günü Delphin Diva Hotelde yapıldı..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CÖMERTOĞLU COM.TR TUŞŞ..!

AKTOB 2011 yılı olağan Genel Kurulu 7 ocak 2012 cumartesi günü Delphin Diva Hotelde yapıldı..

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 07.Ocak.2012 – 18.00

  

AKTOB GENEL KURULU

İki Adayın Yarıştığı Akdeniz Turistik Otelciler Ve İşletmeciler Birliği Genel Kurulunda, İki Dönemdir Başkanlık Görevini Yürüten Sururi Çorabatır 253 Oyla Tekrar AKTOB Başkanlığına Seçildi

 

Delphin Diva Otel'de gerçekleştirilen AKTOB Genel Kurulu'na AKTOB üyesi 360 turizmci katıldı. AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır ile Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in açılış konuşması ile başladı ve Divan Başkanlığı seçimine geçildi.

 

Sururi Çorabatır ve Tolga Cömertoğlu’nun ortak adayı olan TÜROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık Divan Başkanlığına oybirliği ile seçildi. Divan üyeliklerine ise Fikret Demirtürk, Erkan Yağcı, Hakan Kara ve Ceren Akçelik oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra raporlar okundu ve oylandı.

Faaliyet ve denetim raporunun okunmasından sonra kürsüye çıkan Tolga Cömertoğlu ise, sözlerine 'tarihinde ilk defa çift liste ile seçime giden AKTOB Genel Kurulu'na hoş geldiniz' diyerek başladı.

25 senedir kimsenin göstermediği cesareti gösterdiğini ve iki liste ile seçime gidildiğini, bu nedenle tepki aldığını dile getiren Cömertoğlu, amacının AKTOB'a taze kan katmak olduğunu söyledi.

Heyecanlı ve duygusal konuşmasıyla dikkat çeken Cömertoğlu, ailesinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Genel Kurulda Sururi Çorabatır, turizmde gelinen nokta hakkında bilgiler verdi. Avrupa'da yaşanan kriz hakkında da konuşan Çorabatır, verimli çalışma ve takım oyununu iyi oynayarak 2012'de sektörün iyi bir sezon geçirebileceğini söyledi.
 
Turizmde büyük başarılara imza atıldığını kaydeden Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel de, medeni ve cesur yarışta başarılar dilediğini belirtti.
Konuşmaların ardından Divan Başkanı seçildi.

Divana TÜROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık başkanlık yaptı. Divanın kâtipleri ise Fikret Demirtürk, Erkan Yağcı, Hakan Kara ve Ceren Akçelik oldu.


Faaliyet ve denetim raporunun okunmasından sonra kürsüye çıkan Tolga Cömertoğlu ise, sözlerine 'tarihinde ilk defa çift liste ile seçime giden AKTOB Genel Kurulu'na hoş geldiniz' diyerek başladı.

25 senedir kimsenin göstermediği cesareti gösterdiğini ve iki liste ile seçime gidildiğini, bu nedenle tepki aldığını dile getiren Cömertoğlu, amacının AKTOB'a taze kan katmak olduğunu söyledi. Heyecanlı ve duygusal konuşmasıyla dikkat çeken Cömertoğlu, ailesinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Eski TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, Sururi Çorabatır ve Osman Ayık'a konuşmasında ayrı ayrı hitap eden Cömertoğlu şunları söyledi:
"Sevgili Ahmet Barut ağabeyim; her ne kadar karşı tarafta kardeşlerini savunduysan da bana ağabeylik yaptın. Bir seçim için sana dargın kalabilir miyim? Sevgili Osman ağabeyim; sen TUROFED'de başkansın. Osman Ayık dendiği zaman bizim kulağımıza Antalya gelir.

Sen boyundan büyüklere boyunun ölçüsünü veren Anadolu delikanlısı abim. Bana verdiğin nasihatleri bu seçimde Sururi ağabeyime destek oldun diye unutur muyum.? Sevgili Sururi ağabeyim, dört senedir bu yönetimde birbirimize en yakın bizdik. Seçimde karşı karşıya geldik diye zaten küsmedik. Bana 'aferim Tolga, hiç olmazsa sinerjimiz geldi, yeniden beraber olsaydık iyi olurdu ama seçim de bir demokrasi getirdi' diyen sensin. Bunu asla unutmayacağım."

"TECRÜBEYE SAYGI" VURGUSU
Cömertoğlu'nun ardından kürsüye çıkan Sururi Çorabatır ise, sakin tavırlarıyla dikkat çekti. Cömertoğlu ile birlikte dört sene boyunca ağabey kardeş ilişkisi içinde çalıştıklarını dile getiren Çorabatır, başkanlığa şahsi menfaatleri için gelmediklerini söyledi.

Görev verildiğinde yapmayı da çekilmeyi de bildiklerini dile getiren Çorabatır, "Biz bu koltuklarda şahsi menfaat beklemek için, bizler ve benden önceki arkadaşlar şahsi menfaatler için gelmedik" dedi. Kan değişimine ve yüz değişimine kendisinin de karşı çıkmadığını kaydeden Çorabatır, "Fakat tecrübeye ve birikime de herkes saygı gösterecek.

Bu bilgi ve birikim ve tecrübe ile biz bu işe talip oluyoruz. Bu bilgi deneyim ve tecrübeyi Antalya adına yukarıya taşımak için bizler aday oluyoruz. Buradaki gönül birlikteliğidir arkadaşlar.

Bu mirası bana sevgili Ali Berberoğlu ağabeyim, Osman ve Ahmet ağabeyim bıraktı. Biz bu ahlakı böyle gördük. Kan değişikliği diyorum ama içerideki tecrübeli ağabeylerimize ve dışarıdaki tecrübeli ağabeylerimizin bugüne kadar gösterdikleri davranışın saygı gösterilerek örnek alınması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

"SİYASETİ KARIŞTIRMADIM"
Hiçbir zaman aday olduğu partinin bayrağını eline almadığını, partinin hiçbir toplantısına katılmadığını kaydeden Çorabatır, aday adayı olduktan sonra istifasını vermesine karşın, yönetim kurulunun sektörü ve derneği mahcup edecek hiçbir girişimde bulunmadığından dolayı istifasını kabul etmediklerini açıkladı.

Cömertoğlu'nun muhalefetten ve siyasi çevreye yakın kişilerden yönetim kurulu oluşturduk lafına da katılmadığını kaydeden Çorabatır, "Böyle bir şey yok arkadaşlar, biz siyasi kuruluş değiliz. Biz yönetim kurulu oluştururken buraya, sizin huzurunuzda söylüyorum, buraya siyaseti karıştırmak isteyen, ben olayım olmayayım, ben de bu sektörün temsilcisiyim, bizim de otellerimiz var, kim siyaseti karıştırmaya kalkarsa veya bunu menfaati için kullanmaya kalkarsa herkesten önce ben çıkar, Tolga'dan önce ben çıkar konuşurum" dedi.


Konuşmaların ardından seçime gidildi. 368 kişinin oy kullandığı seçimlerde Çorabatır 253, Cömertoğlu 115 oy aldı. Yarışın galibi Sururi Çorabatır ve ekibi oldu.

AKTOB'UN YENİ YÖNETİM KURULU İSE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:
"Sururi Çorabatır, Yusuf Hacısüleyman, Cenk Halil Bayaz, Yaşar Sunal, Erkan Yağcı, Ece Tonbul Kilit, Yeliz Gül Ege, Bekir Akkaş, Mehmet Hakan Süral, Erdal Tontu, Hikmet Arabacı, Metin Peltek, Kaan Kaşif Kavaloğlu, Bilal Aydın, Aslı Bayar Ulukapı."
Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise Ali Güneş, Fikret Demirtürk ve Uğur Yiğit oldu.

 
Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 07.Ocak.2012 – 18.00

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

Diğer Haberler

  • TOPRAKLARIMIZ SATILMAMALI
  • SELOCAN & SELAHATTİN DEMİRTAŞ ve SİYASET
  • DEPREMDE YIKIMIN SUÇLUSU KİM.?
  • YENİ TÜRKİYE FİYASKOSU, K9 KADAR FAYDA YOK
  • BU ÜLKEDE HEM SOLCU, HEM ERMENİ OLMAK.!
  • *VATANDAŞLIK VERİLİRKEN, VATAN DA VERİLİYOR.!*
  • LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYET
  • *SİYASETİN ANADOLU FIRTINASI OSMAN BÖLÜKBAŞI*
  • İSKİLİPLİ ATIF'IN OSMANLI SİCİLİ DE BOZUKTU.!
  • 126 EMEKLİ BÜYÜKELÇİMİZİN KAMUOYU DUYURUSU
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP