TANSU ÇİLLER’İN CİNLERİ

Tansu Çiller’in Jandarmayı Yok Etmek İsteyen Cinleri

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TANSU ÇİLLER’İN CİNLERİ

 

Tansu Çiller’in Jandarmayı Yok Etmek İsteyen Cinleri

Silahlı ABD saldırısını asker-millet birlikte püskürttük, şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Ancak henüz siyasi, ekonomik ve kültürel saldırıyı püskürtmedik. Salvo atışlar daha sürecek, ne koparabilirlerse kâr diye bakıyorlar, öyle görünüyor.

15 Temmuz zaferinin içinden cin çıkmış gibi kararlar duyuyoruz. Jandarma, Gata, Genel Kurmay ve Askeri Liseler topun ağzında. Hiç şaşırmadım; Dünya Bankası içimize yerleştirdiği cinlerle devletimizi içeriden kemirmeye devam ediyor.

Biraz hafıza tazelemekte fayda var. Cinlerin anası Tansu Çiller.

O gece yaşadığımız büyük silahlı saldırıyı o anda görmek, düşmanı tespit etmek ve ayağa kalkıp ona direnmek milletçe bizim doğal refleksimizdir. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın o anda halkı hava meydanlarına çağırması da milletimizin bu meziyetine olan inancıyla ilgilidir. Bizi millet yapan bu ortak özelliğimizle gurur duyalım. Ancak, siyasi, ekonomik ve kültürel saldırılara karşı anında tepki koymak gibi bir refleksimiz henüz oluşmamıştır. Bunun oluşması kolay değildir, devrimci vatansever ve laik kafalı aydınlar ister. Düşmanın saklı yüzünü açığa çıkartmanın bedeli vardır, bedel ödemeyi, susturucuyla öldürülmeyi göze almak ister, Uğur Mumcu kadar, Necip Hablemitoğlu kadar aydın ve cesur olmak ister.

Halktan gizli yapılmış anlaşmaları deşifre etmek kolay değildir. Buna halkı aydınlatmak diyoruz.

Halkı aydınlatmak sadece ve sadece gerçeği anlatmakla mümkündür. Bilinir, dünya parlamentolarında “yalnızca gerçeği söyleyeceğime yemin ediyorum” diyerek göreve başlanır, ama yeminine sadık kalanı bulamazsınız. Çünkü etraflarını cinler kuşatır. Necmettin Erbakan bile kuşatılmıştı. Hatırlayın, Libya’yla ortak uçak motor fabrikası kurma anlaşması yapmaya gittiğinde, A.Gül “Kaddafi bizi yere oturttu” vaveylası koparttı ve cinler “Milli Görüş” siyasetine savaş açtı. Necmettin Erbakan bitirildi ve hatta bildiklerini anlatamadan gitti; dahası Bosna’ya yardım kampanyasında Tayyip Beye 24 Aralık’ta örülen tuzak gibi bir tuzak da ona kurulmuştu, sırlarıyla gitti.

Erbakan başbakanken MİT’e “Çiller Özel Örgütü” raporu hazırlatmış, yeni öğreniyoruz. Bu rapor ancak 2012’de basında yer alabildi. 

http://www.ensonhaber.com/ciller-ozel-orgutunun-semasi-ortaya-cikti-2012-12-31.html


Refah-Yol hükümetinde Başbakan olan N.Erbakan’ın etrafını kimler kuşatmıştı hatırlayalım: Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller (ABD vatandaşı ve Dünya Bankası görevlisi), Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü A.Gül.

Tansu Çiller denilince aklıma Dünya Bankası geliyor. Çünkü gizlice GATS’ı imzaladı. Yani Dünya Bankasına “Hizmetlerin sektöre devredilmesi” taahhütnamesi verdi. Halkımız bilmez. Yazılarımda kamucu eğitimin piyasaya devredilmesi sürecini anlatırken mutlaka GATS’dan söz ederim, okurlarım anımsayacaktır. Ancak savunma, güvenlik, sağlık, ulaşım gibi tüm diğer hizmetlerin de kamu alanı olmaktan çıkartılması GATS’ın içindedir. Çiller’in cinleri oralarda çoktan folluğa oturtuldular, biz şimdi çıkardıkları civcivleri görüyoruz.

Tansu Çiller Dünya Bankasına verdiği taahhütleri yerine getirmek için başbakan danışmanı olarak kendinden sonraki hükümetlerde hep görev aldı. İşte şimdi paniğe kapılmış gibi 15 Temmuz zaferinin içinden Tansu Çiller’in cinleri zıplayıp duruyor. Tutamıyorlar cinleri. Bakıyorsunuz bir açıklama yapılıyor, ertesi gün başbakan onu yalanlıyor. Oysa gerçeği halka anlatmaya başlasalar bu kadar zorda kalmayacak.

Bekir Coşkun 26 Temmuz’da diyor ki;

“Bedene giriyor cin… Sinsice kimliğine yerleşiyor, onu ele geçiriyor, ona kabahatler, suçlar, günahlar işletiyor… Beden tükenirken o kazanıyor…

Türkiye'yi batırdınız… Bu kadar “Cin”lik yeter…”

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/bekir-coskun/cin-1329566/

 

Soner Yalçın 27 Temmuz’da, Abdülaziz’e benzeterek diyor ki;

“AKP'nin yapacağı askeri sistemdeki hatalar ülkemizde onarılmaz yıkımlara sebep olacaktır…”

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/soner-yalcin/kafayi-degistirmek-1330442/

Em.Tümamiral Cem Gürdeniz 25 Temmuz’da cinlerin anası Tansu Çiller’e işaret ediyor; 

 

 “Bundan 20 yıl önce Fetullah Gülen cemaati ile bağlantısı olan askerlerin ordudan atılması istendiğinde Tansu Çiller bile Genelkurmay Başkanı’na telefon açıp ‘Aman paşam bu çocukları atmayın’ diyebiliyordu.”

http://www.hurriyet.com.tr/emekli-tumamiral-cem-gurdeniz-gulencilerle-mucadele-aczi-atlantik-korkusundan-ust-akil-roma-40167424

 

31.12.2012 tarihli Milliyet’te “MİT Raporu Çiller Özel Örgütünü doğruladı. Necmettin Erbakan'ın MİT'e hazırlattığı Çiller Örgütü'nün belgesi ortaya çıktı”  diyerek haber oldu.

http://www.ensonhaber.com/ciller-ozel-orgutunun-semasi-ortaya-cikti-2012-12-31.html

 

Aydınlık dergisi 20 yıl önce Çiller örgütünü çok yazdı. Aydınlık Gazetesi o yazıları güncellemelidir.

Şimdi bekliyorum; deşifre etmek için onca davalar açtığım, çocuklarımıza zihin terörü saçan ders kitaplarının içindeki kötülük cinlerini oraya koyan, Milli Eğitimde, TÜBİTAK’ta, Talim Terbiye’de folluğa oturan FETÖ teröristleri ne zaman derdest edilecek?

Eminim bu yavru cinler kendilerini doğuran ananın kim olduğunu bile bilmezler.

Ancak cin şişeden çıktı, yüzü görünmeye başladı, henüz kuyruğu içeridedir. Umarım ve dilerim yakında bütün cinler gerçekle yüz yüze gelir, kime çalıştıklarını mahkemelerde öğrenirler.  

Mahiye Morgül - Ankara, 27.7.2016


Mahiye Morgül, Ankara – Ağustos.2016 – mahiye@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb –---------- E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Mahiye Morgül, Ankara – Ağustos.2016 – mahiye@gmail.com,



Diğer Haberler

  • ŞEYHİMİZ, ŞIHIMIZ ÇOK, FİLOZOFUMUZ YOK.!
  • BEYAZ KÜRTLERİN GİZLİ İKTİDARI
  • BÜYÜK YAHUDİ GÖÇÜNÜN GERÇEK HİKÂYESİ
  • 74 YILLIK FAİLİ MEÇHUL: NURİ KİLLİGİL PAŞA
  • BUGÜN GÜNLERDEN ÂŞIK VEYSEL
  • CHESTER PROJESİ, OLTADAKİ BALIK TÜRKİYE
  • BAD-EL HARAB-ÜL BASRA.! & BAD-EL HARAB-ÜL TÜRKİYE.!
  • YENİ İSRAİL DEVLETİ KARADENİZ’DE KURULUYOR.!
  • SELANİK’TE BİR EVİN HİKÂYESİ
  • ADNAN KAHVECİ HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP