KURLUŞLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ

2011- 2012 Sezonu Antalya Kurluşlar Arası Masa Tenisi Ligi Başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KURLUŞLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ

2011- 2012 Sezonu Antalya Kurluşlar Arası Masa Tenisi Ligi Başladı.

 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Lig müsabakaları 20 Kasım 2010 Pazar günü Atatürk Stadyumu Yaşar Aktay Masa Tenisi Salonunda başladı.

 

SOSYAL DAYANIŞMA VE MASA TENİSİ

Ligde Kuruluşlar arasında iletişim, sosyal dayanışma ve Masa Tenisi sporunun gelişimine katkısı olacağına inanıyor. Bu sezon 15 kuruluş takımın mücadele edeceği müsabakalarda, maçlar tek devreli ve şampiyona sistemine göre oynanacak. Sezon sonunda ilk 4 takıma kupa ve madalya verilecek ayrıca ilk 2 sırayı paylaşan takımlar, Türkiye Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Şampiyonasında Antalya’yı temsil edecek.

 

MASA TENİSİ KOKTEYLİ
Antalya Masa Tenisi Kuruluşlar Ligi sezon açılışında Lige katılacak olan tüm kuruluşların yetkilileri ve sporcuları, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve İl Temsilci Yardımcıları, organizasyon komitesi üyeleri, Masa Tenisi Antalya Bölge Hakemleri ve davetlilerin katıldığı bir kokteyl düzenlendi.

 

ANTALYA BAROSU YİNE BİR NUMARALI ADAY

Antalya Barosu Türkiye Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Şampiyonasında geçen yıl Türkiye dördüncüsü olduğu için bu sezon Türkiye Kuruluşlar Arası Şampiyonasına doğrudan katılacak.
Ligle ilgili bir açıklama yapan Antalya Masa Tenisi İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu, ”Lig müsabakalarının bu yıl ikincisini yapmaktayız. Kuruluşlar arası dayanışmayı gerçekleştirmek, sosyal bütünleşmeye katkı sağlamak ve insanlarımızı sağlıklı yaşama yöneltmek arzusundayız. Amacımız Antalya’da bu alanda spor yapılan kuruluş ve sporcu sayısını artırmak ve masa tenisi sporunu yaygınlaştırmak için gayret sarf ediyoruz.”

 

74 YAŞINDA RAKET SALLIYOR

Antalya’da Masa Tenisi sporunu başlatan ve şu anda 74 yaşında olmasına rağmen halen aktif olarak masa tenisi oynayan Sayın Melih Uyar yaptığı konuşmada “ bu salonda masa tenisine gönül vermiş olan insanlarla burada birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirterek gördüğü bu tablodan çok memnun olduğunu belirtti ve bu bayrağı doğru ellere teslim ettiğim için kendimi çok mutlu hissediyorum.” dedi.

 

TURNUVAYA YENİ TAKIMLAR GELDİ

Organizasyon Komitesi adına söz alan Turgay Albayrak “, Lige bu sezon yeni kuruluş takımlarının katıldığını ve bunu sevinçle karşıladıklarını belirterek yeni katılan kuruluş takımlarına ligde başarılar diledi. Lig Organizasyon komitesinin aldığı kararları hatırlatarak bu kararlara lige katılan tüm kuruluşların ve sporcuların uyması gerektiğini, bu konuda özellikle takım kaptanlarının sorumlu olduğunu ve kuruluşlar arasındaki iletişimin takım kaptanları aracılığı ile yürütüleceğini” vurguladı.

 

KURULUŞLAR ARASI LİGİNE KATILAN TAKIMLAR

01- Diş Hekimleri Odası

02- Icf-A

03- Antalya Barosu

04- İl SağlIk Müdürlüğü

05- Akdeniz Üniversitesi

06- ICF-B

07- Antalya Eczacılar Odası

08- İş Bankası

09- Vakıflar Bankasi

10- Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

11- Concept Faktory Yazılım Arge Dan.Tic

12- Rixos Premium Belek

13- Meteoroloji Bölge Müdürlüğü

14- İstek Antalya Yeditepe Koleji

15- Arçelik Antalya Bölge Yöneticiliği

 

ORGANİIZATÖR TURGAY ALBAYRAK’IN GÖRÜŞLERİ

Antalya 2011-2012 sezonu Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligini düzenleyen Turgay Albayrak konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Antalya’da bir ilki gerçekleştirdik. Oluşumuna masa tenisi il temsilciliği bünyesinde  Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Ligini oluşturmak için yetki aldım. 150 ye yakın kuruluşla iletişim kurdum. Şu anda 15 kuruluş, masa tenisi takımlarıyla kuruluşlar ligi devam etmektedir.”

 

TÜRKIYE DÖRDÜNCÜSÜ ANTALYA BAROSU

Geçen yıl Antalya masa tenisinde büyük bir başarıya imza attı. Antalya Barosu masa tenisi takımı Antalya’yı temsilen katıldığı, Türkiye kuruluşlararası masa tenisi şampiyonasında Türkiye dördüncüsü olarak süper lige yükselme başarısını gösterdi.

2009 yılında başlayan kuruluşlar ligi masa tenisi şampiyonasında Antalyasporu masa tenisi süper liginde temsil eden masa tenisçilerinin oluşturduğu (kürşat çavuşoğlu, kader dönmez ) Diş hekimleri odası şampiyon olmuştu. 2010 yılında da aynı oda yine şampiyon oldu. 2011 yılında da en büyük şampiyonluk adayları arasındadır.

Organizasyonun başında bulunan Turgay Albayrak 50 - 59 yaş kategorisinde veteran çiftlerde dünya ikinciliği bulunmaktadır. Albayrak, Antalya masa tenisi ferdi klasmanında ise dördüncü durumdadır. Aynı zamanda organizatör şampiyon Albayrak, 1.kademe yardımcı antrenör ve öğretmen emeklisidir.

 

KOKTEYLLE BIRLIKTE KUPA VE NISAN 2012 DE

Nisan 2012 de bitecek olan kuruluşlar liginde ilk dörde giren kuruluşlar ligi takımlarına kokteylle birlikte kupa ve madalyaları verilecektir.

Ilk iki takım kuruluşlar ligi Türkiye şampiyonasında Antalya’yı temsil edcektir. Antalya barosu ise direct katılabilecektir.

Hedef 15 olan takım sayısı 20 ye çıkartarak super lig ve 1.lig şeklinde organize etmektir.

kuruluşlar ligi tek devreli ve 7 li maç sistemine gore oynanmaktadır.

Fatih Bacak-Antalya

 

http://www.medyagunebakis.com/-http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur. 

Diğer Haberler

  • WORLD CORPORATE GOLF CHALLENGE
  • MELİSA ERCAN ŞAMPİYON
  • TÜRK SPOR KULÜPLERİ FİNANSAL KRİZDE
  • GOL PASI.! PAS MI. TAKTİK Mİ.?
  • GÜREŞ, YARIŞ, EĞLENCE BİTTİ. İŞE DEVAM.!
  • OLİMPİYATLARA TALİBİZ DE.! HAZIR MIYIZ.?
  • YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI
  • ANASTASİA POTAPOVA’NIN İSTANBUL ZAFERİ
  • TENNİS İSTANBUL’DA YARI FİNAL HEYECANI
  • TENNİS CHAMPİONSHİP İSTANBUL’DA BAŞLADI.
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP