MİLLİ KARATECİLER AVRUPA’YA HAZIR

Milli Karatecilerimiz Avrupa Şampiyonası'na Hazır

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MİLLİ KARATECİLER AVRUPA’YA HAZIR

Milli Karatecilerimiz Avrupa Şampiyonası'na Hazır

Tenerife’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarını üç aydır sürdüren Karate Milli Takımı, Pazar günü İspanya’ya gidecek. Teknik Direktör İbrahim Erçin “Şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Her kategoride final hedefliyoruz” dedi.

İspanya’nın Tenerife şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için altıncı etap kamp çalışmalarını Sabiha Gökçen Airport Otel’de sürdüren Karate Milli Takımı, Pazar sabahı Türkiye’den ayrılacak. 40’ın üzerinde ülkenin katılacağı Avrupa Karate Şampiyonası, 10-13 Mayıs tarihleri arasında Tenerife’de gerçekleşecek. Türkiye, şampiyonada erkeklerde 14, bayanlarda 10 sporcu ile temsil edilecek. Kafilede Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Erçin ve başantrenör Levent Aydemir’in yanı sıra altı antrenör bulunuyor.

 

ALTIN SAYISI ARTACAK

Karate Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Erçin, Tenerife’deki şampiyonada her kategoride final hedeflediklerini söyledi. Geçtiğimiz yılki Avrupa Şampiyonası’nda Serap Özçelik’in altın madalyasının yanı sıra iki bronz kazandıklarını hatırlatan Erçin “Bu yıl bu sayının üzerine çıkmak istiyoruz. Serap Özçelik’in yanına yeni şampiyonlar ekleyeceğiz. Dünya Gençler Şampiyonası’nda başarılı olan Tuba Yenen, Mehmet Yakan ve Ali Sofuoğlu gibi isimlerden de kürsü bekliyoruz” diye konuştu. Erçin, Avrupa Şampiyonası’ndaki en güçlü rakiplerinin ev sahibi İspanya ile birlikte İtalya ve Fransa olduğunu ifade etti.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da Balkan Şampiyonası ve Bosna-Hersek turnuvalarında alınan başarılı sonuçların Avrupa Şampiyonası’nda da devam edeceğini iddia etti. Delihasan, “Uluslar arası alanda Türkiye’ye en fazla madalya getiren federasyon unvanımıza yakışan bir şekilde Tenerife’den bol madalya ile dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Türk Karatecilerin Başarısı

Saraybosna'da Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenen karate turnuvasında 10 final müsabakasının 9'unu Türk sporcular kazandı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen 4. geleneksel Aliya İzzetbegoviç Karate Turnuvası'nda, Türk milli takımının sporcuları, 10 final müsabakasının 9'unu kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Skenderiya Spor ve Gençlik Merkezi'nde Bosna Hersek'in ilk devlet başkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in anısına ve "Saraybosna Günleri" programı kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen karate turnuvasına ev sahibi Bosna Hersek'in yanı sıra Fransa, Karadağ, Slovenya, Rusya, Makedonya, Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya ve Türkiye'den erkek ve bayan sporcular mücadele etti.


Turnuvada yapılan toplam 10 final müsabakasının 9'unu Türk sporcular kazandı. Böylece Türkiye, turnuvanın genel galibi oldu ve en başarılı takımı ilan edildi.
Müsabakalarda Bosnalı Admir Zukan ile karşılaşan Enes Erken, mücadele sırasında geçirdiği sakatlığa rağmen galip gelerek altın madalya kazandı.
Erkan'ın yanı sıra Eyüp Güler, Ömer Kemalaoğlu, Murat Salih Kurnaz, Meltem Hocaoğlu, Serap Özçelik, Gülderen Çelik, Ece Yaşar ve Hafsa Seyda Burucu altın madalyaya uzanan Türk sporcular oldu. Turnuvada Serkan Yağcı, gümüş madalya elde etti.
Türk milli takımına karate turnuvası ile Saraybosna Şehri Kupası'nı Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı ve merhum Aliya İzzetbegoviç'in oğlu Bakir İzzetbegoviç takdim etti.

Fatih Bacak Antalya – Mayıs.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

  • WORLD CORPORATE GOLF CHALLENGE
  • MELİSA ERCAN ŞAMPİYON
  • TÜRK SPOR KULÜPLERİ FİNANSAL KRİZDE
  • GOL PASI.! PAS MI. TAKTİK Mİ.?
  • GÜREŞ, YARIŞ, EĞLENCE BİTTİ. İŞE DEVAM.!
  • OLİMPİYATLARA TALİBİZ DE.! HAZIR MIYIZ.?
  • YAĞMUR AKGÜN HEDEFİNE ULAŞTI
  • ANASTASİA POTAPOVA’NIN İSTANBUL ZAFERİ
  • TENNİS İSTANBUL’DA YARI FİNAL HEYECANI
  • TENNİS CHAMPİONSHİP İSTANBUL’DA BAŞLADI.
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP