ENGELSİZ YILBAŞI

Yeni Yıl İçin Çok Özel Bir Konser Verdiler..

Ataköy Marina Park ve Galleria’nın geleneksel “Yılbaşı Alışveriş Şenliği”, bu yıl “ENGELSİZ YILBAŞI” Sosyal Sorumluluk projesiyle çok konuşulacak.
Ataköy Marina Park ve Galleria ve ENGELSİZ YAŞAM VAKFI işbirliğiyle tün Engelli Vatandaşlarımız yanlarında 2 Refakatçısıyla birlikte Konsere ücretsiz girerek Yeni Yıl Coşkusunu en güzel şekilde yaşadılar.
 Ataköy Marina Park ve Galleria’dan sadece her 50 TL ve üstü alışverişe davetiye alanların ve Engelli Vatandaşlarımızın hiçbir ücret ödemeden izleyebildiği şenliğin sunuculuğunu Yağmur Ayaz yaptı.

Mustafa Ceceli, Ömür Gedik, Emre Kaya ve Dj Mert Aydın sahne performanslarıyla Konseri izlemeye gelen Hayranlarına ve Davetlilere unutulmaz bir Yılbaşı Eğlencesi yaşattı.
 Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan tarafından organizasyonu gerçekleştirilen gecede ayrıca Lazer ve Sahne Şovları da büyük beğeni topladı.
 Ataköy Marina Park ve Galleria'nın geleneksel "Yılbaşı Alışveriş Şenliği" 2013'ün en renkli konserine sahne oldu. Ataköy Marina'da gece gerçekleştirilen açık hava şenliği dört saat sürdü ve dondurucu havaya rağmen binlerce kişi müziğin tadını çıkardı.



Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2014 - fb.antalya007@gmail.com,
http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,
https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,
MEDYAJANS – Toplum Dinamikleri Fikir Ajansı
Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;
Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!
Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;
Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.
Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2014 - fb.antalya007@gmail.com, |