YÖRSİAD VE SOSYAL MEDYA

Yörükler’in konukları bu kez Sosyal Medya Aktivistleri oldu.

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 11.Ocak.2012 – 19.00
Antalya YÖRSİAD Derneği’nin bilgi paylaşım toplantısının konukları;
Oturum Başkanı ● YÖRSİAD Başkanı Panelistler
● Kenan YÜCE
Akdeniz Ünv. Öğretim Görevlisi ● Enes KONUK
SIDE EFFECT, Dijital Reklâm Ajansı Kurucusu ● Murat KAHRAMAN
TTNET, Sosyal Medya Direktörü
ve Basın mensupları oldu.

SOSYAL MEDYA AKTİVİSTLERİ İŞBAŞINDA
Murat Kahraman, Geleneksel Medyada çeşitlilik az, içerik az ve tek yönlü bir iletişim var. Halbu ki Sosyal Medyada hem çeşitlilik çok, hem içerik fazla hem de karşılıklı ikili ve çoklu iletişim var. Biz full otomasyon çalışarak en çok alışveriş yapılan site unvanını aldık. Müşteri internette ne arıyorsda biz de onların aradıklarını internette satmalıyız.
Karşımıza online üreticileri ve online satıcıları çıktı. Hayatımızın her alanını değiştirdi. Hükümetleri yıktı. Yeni başkanlarını seçtirdi.
Türkiye’de 100 Bilgisayar kullanıcısından 95’I internet kullanıyor. dedi.

MÜŞTERİLER ÜZERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR MARKA BAĞIMLILIĞI YARATMAK
Enes Konuk, Marka olarak Sosyal Medyada olmalıyız. Markalar Sosyal Medyanın bilincinde olmalı. Sosyal Medya göreceli olarak Geleneksel Medyadan ucuz. diye konuştu.
Bu konuda en güncel yenilik Dijital Müteaahhitlik oldu. Bu alanda en önemli yeni iki kavram ve oluşum ise Kazanılmış Medya ve Satınalınmış Medya’dır.
Reklamcılık aklanında ise İnteraktif reklam pazarı oluşumu ile çağ atlanıldı. Bu alanda iki büyük dev rakip Google ve Facebook’tur.

İNTERNET VE BİLGİSAYAR ÇAĞI
Değişimin inanılmaz derecede hızlı olduğunu ileri süren AGT CEO’su Mehmet Semih Söylemez Şirketlerin Twitter, bireylerin Facebook hesabı mutlaka olmalı, Dijital system sizi kendi içine entegre eden bir hale geldi. Bundan yararlanmak gerekir. Ben böyle yapıyorum iş hayatımda kendimi ve şirketimi bu sisteme entegre ettim dedi.

İNTERAKTİF PAZARLAMA SİSTEMİ
Genç ve dinamik, iyi yabancı ülke-dil eğitimli Türk gençlerinin yönetimlerinde bulunan ulusal ve uluslararası şirketlerin pazarlama strateji ve taktiklerinin toplumu tamamen bilinçsizce ve hızlıca tüketen robotlar gibi gördükleri ya da öyle olmalarını istedikleri anlaşılmaktadır.
Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya 11.Ocak.2012 – 19.00

http://www.medyagunebakis.com/-http://www.tdfajans.com/
TDFAJANS – Toplum Dinamikleri Fikir Ajansı
Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;
Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!
Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;
Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.






|