HANÇER; HANÇERLENDİ.!

Hançer, asıl adıyla Seyit Ali Aydoğmuş CHP Meclis Üyesi Listesine Alınmadı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HANÇER; HANÇERLENDİ.!

Hançer, asıl adıyla Seyit Ali Aydoğmuş CHP Meclis Üyesi Listesine Alınmadı.



Bölgesinde çok sevilen, yurttaşların bütün sorunlarına çözüm üreten Divriği’li Hemşerimiz Seyit Ali Aydoğmuş’un liste dışı kalması tepkilere neden oluyor.!

CHP Bahçelievler Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olarak 3 dönem, 15 Yıl görev yapan Seyit Ali Aydoğmuş 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden CHP Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday oldu, ancak adaylığı gerçekleşmedi, liste dışı kaldı.

CHP Önceki Dönem Sivas Milletvekili Mahmut Işık ile CHP Önceki Dönem Ankara Milletvekili Necati Yılmaz konuyla ilgili tepki gösterdi.



MAHMUT IŞIK: “BİZ BU SİYASİ TERCİHİ DOĞRU BULMUYORUZ”

Önceki dönem CHP Sivas Milletvekili Mahmut Işık, ile Önceki Dönem CHP Ankara Milletvekili Av. Necati Yılmaz Divriği Gazetesi’ne yaptıkları açıklamada Seyit Ali Aydoğmuş’un CHP Belediye Meclis Üyesi Listesinde yer almamasına tepki gösterdi.

Mahmut Işık şunları söyledi:

“Sevgili hemşehrimiz Seyit Ali Aydoğmuş CHP Listesinden 3 dönem Bahçelievler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclis üyeliği yaptı. Çok başarılı işlere imzalar attı. Belediye meclislerinde Divriği’nin sesi soluğu oldu. Ayrıca İstanbul ile Divriği arasında kamu adına köprü oldu, bu yolla memleketimizin sevgisine ilgisine mazhar oldu. Biz bu başarıların sürmesini, devam ettirmesin beklerken, hiç ummadığımız şey oldu, Sayın Seyit Ali Aydoğmuş CHP listelerinden dışlandı. Bunu kabul edemiyoruz.” dedi.



NECATİ YILMAZ: “ÜZÜLÜYORUM KABUL EDEMİYORUM”

CHP Önceki Dönem Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Seyit Ali Aydoğmuş’un CHP Bahçelievler Belediyesi ve İBB Meclis Listesi dışı kalmamasına şaşırdığını ifade etti. Necati Yılmaz Divriği Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Siyasi hayatımızda beklenmeyen tercihlere şahit oluyoruz. Bunu bir anlamda sinemize çekebiliriz, ancak sevgili abim Seyit Ali Aydoğmuş’un liste dışı kalmasına gönlüm razı gelmiyor. Neden böyle bir durum yaşandı, kim böyle bir tercih yaptıysa yanlış yaptığı kanaatindeyim. Sayın Hemşerimiz Seyit Ali Aydoğmuş, belediyeciliği, halka hizmeti çok iyi yaptığını biliyoruz. Kendisini çok eskilerden beri yakinen tanıyorum. 



Siyaset, kamucu belediyecilik, toplumsal muhalefetin güçlenmesi konusunda verdiği mücadeleyi bilmeyen yoktur. Birçok Divriğiliyi siyasete kazandıran, bizlere mücadele ruhu kazandıran Sayın Hemşerimiz Seyit Ali Aydoğmuş’un belediye meclisi listesinden dışlanmasını uygun görmüyorum. Sayın Seyit Ali Aydoğmuş’un liste dışı kalması önemli bir talihsizliktir. Böyle düşünüyorum.” dedi.

Haber: Divriği Gazetesi, 27 Şubat 2024 Pazartesi


#ÖkkeşBölükbaşı, #medyagunebakis.com, #Toplumsalmuhalefet,

Buse ALHAS'ın Meclis Gündemi programı konuğu;

İBB Bahçelievler CHP Meclis Üyesi Seyit Ali Aydoğmuş.!

https://www.youtube.com/watch?v=vxXtzmj5u0k


Diğer Haberler

  • SEÇİMLER, GAZETECİLER VE *HAVALA*
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADIN
  • ÜSKÜDAR’DA DEĞİŞİM DAHA HIZLI OLACAK
  • Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.
  • HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!
  • SEÇİMLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
  • HANÇER; HANÇERLENDİ.!
  • Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın
  • SİVİL TOPLUMUN AFET SINAVI
  • İKTİDAR MUTLAKA YOZLAŞTIRIR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP