HOTELRUNNER & ROİBOS STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ

Yenilikçi B2B pazar yeri Roibos ile konaklama teknolojisi sağlayıcısı HotelRunner, sektör standartlarını yeniden tanımlayacak stratejik iş birliği kurdular.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HOTELRUNNER & ROİBOS STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ

Yenilikçi B2B pazar yeri Roibos ile konaklama teknolojisi sağlayıcısı HotelRunner, sektör standartlarını yeniden tanımlayacak stratejik iş birliği kurdular.

HotelRunner & Roibos; İş birliği, operasyonları kolaylaştırmak, misafir deneyimini geliştirmek, tesislerin dağıtımlarını desteklemek, daha verimli ve karlı bir dağıtım ekosistemi oluşturmak için her iki şirketin güçlü yanlarını kullanıyor.

Sürekli gelişen ve büyüyen konaklama sektöründe bu stratejik iş birliği, Roibos'un da otel dağıtımına yeni bir soluk getirecek, Bu işbirliği projesi ile 35.000'den fazla B2B seyahat operatöründen oluşan şeffaf ve kapsamlı dağıtım ağını, HotelRunner'ın uçtan uca otel yönetimi çözümleri sunma konusundaki uzmanlığı ve dünya çapında 60.000'den fazla tesisten oluşan kullanıcı tabanı ile bir araya getiriyor. Bu İki sektör liderinin güçlerini birleştirmesi, hem tesislerin hem de dağıtımcıların önemli avantajlar elde etmesini destekleyecek.

Roibos, HotelRunner'ın gerçek zamanlı envanter-doküman güncellemeleri için doğrudan bağlantı deneyimi sunan son teknoloji platformuna erişim sağlarken, oteller ve distribütörler arasında doğrudan sözleşme-kontrat yapılmasını kolaylaştırma konusundaki öne çıkan uzmanlığından da yararlanacak. İş birliği, aracıları ortadan kaldırmaya ve her iki taraf için de kar marjlarını-paylarını optimize etmeye yardımcı olacak.

Bu yenilikçi yaklaşım sadece sözleşme-kontrat sürecini kolaylaştırmakla kalmayacak ve aynı zamanda otellere dağıtımları üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak onları güçlendirecek.

  

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak iş birliğiyle ilgili olarak: "Tesislere dağıtımları üzerinde kontrol sağlayarak onları güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bunu başarmak için Roibos gibi yenilikçi şirketlerle birlikte çalışarak sektörel ölçekte bir ağ oluşturmak çok önemli. Bu stratejik iş birliği ile herkesin fayda sağlayacağı daha etkin ve şeffaf bir ekosistem yaratma yolunda önemli bir adım daha atmış oluyoruz."

Roibos CEO'su Patricia Rossello: "Otelcilik sektörünü dönüştürecek güçlü bir sinerji yaratmak için HotelRunner ile güçlerimizi birleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, iş ortaklarımızı güçlendiren ve gelişen otelcilik sektöründe yetkinliklerini artıran yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızın bir örneğidir." 



Bu stratejik iş birliği, otel dağıtımının gelişimi açısından önemli bir adımı işaret ediyor ve hem HotelRunner hem de Roibos, sektör üzerinde yaratacakları olumlu etkiden dolayı heyecan duyuyor.



HotelRunner.?

HotelRunner, konaklama tesisleri, seyahat acenteleri ve ödeme sağlayıcıları için veriye dayalı SaaS destekli uçtan uca satış, operasyon ve kanal yönetimi platformu ve B2B ağıdır. HotelRunner'ın dünya çapında binlerce konaklama ve seyahat acentesi iş ortağı bulunmaktadır. Odamax.com, Setur, Tatilbudur.com, Jolly, TatilSepeti.com, Otelz.com gibi Türkiye’nin önde gelen seyahat platformlarının tercih edilen iş ortağı olan HotelRunner, aynı zamanda Booking.com Premier İş Ortağı ve En iyi Performans Gösteren İş Ortağı, Expedia Tercih Edilen İş Ortağı, Airbnb Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı, Agoda İnovatif Tedarik İş Ortağı, Oracle, Hotelbeds, trivago ve Google Hotel Ads iş ortağıdır.

HotelRunner hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin.

İrem Uzunoğlu, HotelRunner, Kurumsal İletişim

Medya İlişkileri İletişim: media@hotelrunner.com,



Roibos.?

Roibos, dünya çapındaki otelleri ve dağıtım iş ortaklarını birbirine bağlayan bir B2B pazar platformudur. Platform, günlük işlemleri kolaylaştırarak müşterilerin aracıları devre dışı bırakmasına, pazara erişim süresini kısaltmasına ve satışları ve karlılığı artırmasına olanak tanır. Roibos, otelcilerin dağıtımını güçlendirmek için çeviklik, şeffaflık ve teknolojik bir platformun gücüne odaklanmaktadır. 

Daha fazla bilgi için: Roibos web sitesi,  Medya İletişim: marketing@roibos.com,


 


#ÖkkeşBölükbaşı, #medyagunebakis.com,

Diğer Haberler

  • TURİZM ÇOK DAHA ÇOK BÜYÜYECEK
  • KAYAK SEVEN GAZETECİLER KAZAKİSTAN’DA
  • HOTELRUNNER & ROİBOS STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
  • BASTIR PARAYI, DİK UCUBEYİ.!
  • TİP, LİMAK’I AKBELEN İÇİN PROTESTO ETTİ
  • YIKILDIK EY HALKIM
  • TOZKOPARAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ
  • PİYALEPAŞA BOSTANI.! TEHLİKE ALTINDA MI.?
  • TÜRKİYE'NİN GURURU ANKAPARK SOYGUNU
  • İBB İŞİNİ DÜRÜSTÇE YAPMAYA DEVAM EDECEKMİŞ.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP