DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..

Gelmiş, Geçmiş, Gelecek, Bütün Darbelere ve Darbenin Her Türlüsüne Karşıyız, Reddediyoruz, Kabul Etmiyoruz.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..

Gelmiş, Geçmiş, Gelecek, Bütün Darbelere ve Darbenin Her Türlüsüne Karşıyız, Reddediyoruz, Kabul Etmiyoruz.!

DARBELERE TARAF OLAMAYIZ.

Benim, Bizim, Bizlerin; Sosyal, Siyasal ve Ekonomik Yaşam Alanlarımızda Yaşanılan Tüm Eylem ve Etkinliklerimiz içinde Fiilen Yaşadığımız, Savunduğumuz ve Uyguladığımız; Sağcılığımız, Solculuğumuz, İlericiliğimiz, Gericiliğimiz, Sosyalistliğimiz, Komünistliğimiz, Anarşistliğimiz Tamamen Vatanseverlik Ölçüsündedir.

Atalarımızdan Gelen Geleneğimiz Gereği -*At, Avrat, Silah*- Gibi -*Vatan, Bayrak, İnanç*- Değerlerimizin Dışına Çıkılarak Yapılan; Yerli Ve Yabancı Güçlerin, Ülkelerin, Resmi Veya Gayrı resmi Odakların, İç Ve Dış Güce Sahip Kurumların, Kişilerin Hükümranlıklarını, Dürtmelerini, Darbelerini, Demokrasi ve Laik, Üniter Yapı dışındaki Faşizan Baskı ve Dayatmalarını Kabullenmemiz Mümkün Değildir.

BU MEMLEKET BİZİM

Ata Yadigarı Bu Memleket Bizim, Buradan Başka Türkiye Yok. Elhamdülillah Bizim; Kökümüz, Kömecimiz, Seceremiz Bellidir. Önce Türk, Sonra Müslüman Bir Toplum Olarak, Bu Topraklar Üzerinde Yaşayan Ve Vatan Bellemiş Olanları Da Birer Kardeş Kabul Ederek, Her Türü Farklılıklarımızla, Karşıt Düşünce ve Duygularımızla, Kendisine Özgü Gelenek, Görenek Ve Kültür Çeşitliliklerimizle Birlikte, Beraber Yaşamayı Kabul Ediyoruz. Ve Zaten Yıllardır Bu Düsturla Birlikte ve Beraber Yaşıyoruz.

Ancak Bu Çerçevenin Dışında Herhangi Bir Yol Ve Yöntemi Baskı, Dürtme, Dayatma Ve Darbeleri Kesinlikle Reddediyoruz. 

DARBENİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ..

Biz; Bizden Öncekilede de olduğu gibi, 12 Eylül Darbesini de Kanlı, Canlı Yaşayan Ve Her Türlü Sıkıntısını Hala Çekmekte Olan Garibanlar Olarak Darbelere, Darbecilere; Bunların Global Emperyalist, Kapitalist, Faşist, Komünist, Troçkist ve Maoist Ağababalarına Karşıyız.

İçerideki Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, İtalyan, Siyonist Mandacıları-Yerli İşbirlikçileri, Maşaları ile Darbecilerine de, Yandaşlarına, Candaşlarına Taraftarlarına da karşıyız. Tüm Bunlara ek Olarak Halkları Allah ve Din ile Aldatan Hıristiyan, Ateist, Siyonist, İslamist, Avenjelist, Budist Dincileri ve Bunların Dialog'cuları, Gülenleri, Ağlayanları da Dahil Olmak Üzere, Hiç Biriyle İşimiz Olmaz, Olamaz..!

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Temmuz.2016 - okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP